Miert nem kapok munkát érettségivel?
Dolgozni akarok mar rehota,de a tanulashoz egyetem nincs penzem.okj meg annyit er hogy semmit.
Es egyszeruen semmi nem valaszolnak az oneletrajzokra
Semmi. Folyamatosan kuldom, de semmi sehonnan visszajelzes.
Ami a legrosszabb fulladozok a szobamban panellakasban elek szuleimmel de mae 27 evesen nekem annyira kicsi az a 10 nm gyerekszoba 0 levegő , van benne nincs butorok,se laptop. Szuleim sajnos hogy mondjam soha nem voltunk atlagos eletszinvonalon elok inkabb atlag alatti.
27/f
Nekem megfelelő az a kertész munka, bár nem nagyon dolgoztam kertészetben de megtanulom szívesen ha 300 ezret fizettek valóban. Bírom a fizikai munkát.
De egyébként mi az hogy nincs arányban? Önállóan kéne magamat eltartanom, inkább a fizetés nincs arányban a megélhetéssel meg az árakkal.
Nem az a lényeg hogy mit tanul az ember értsétek már meg, rengeteken tanulnak marketing szakon egyetemen meglesza diplomájuk aztán semmit nem fognak érni.
Ha van egy adott terület bármi, burkoló, kümöves , kertész, akármi, de ha az embernek nincs meg a végzettsége de már kifutott abból az idből hogy 4 évig koptassa a padot ha egyszer ennyi idős vagyok már pénzt kell keresnem, ezért találták ki ere a segédeket, csak nekem mindeképp fontos a bejelentés, és az hogy önállóan megtudjak élni.
Nem bántásból de a fogalmazásod és helyesírásod alapján irodai munkáról ahol számítógépen kell csinálni valamit ne is álmodozz.
Gyári melókat célozz meg , igazából jobban keres mint sok irodai munka.
Esetleg kőműves mellé segédmunkásnak, már azok is napi 10-et megkapnak simán, ha meg Budapest akkor 15-20 ezret is.
El vagy te tájolva. Vásári kutyát nem érdekel, hogy neked mennyi pénzre van szükséged.
Csak az számít mennyit ér a munkád a munkaerő-piacon. A tied jelenleg kb. semennyit.
Arról pedig nem a világ tehet, hogy te az elmúlt 10 évben xart se csináltál és elcseszted az életedet. Ugyanis ez "rendesen" úgy működik, hogy középiskola után amíg még támogatnak otthonról szerzel pár év tapasztalatot egy szakmában - és utána már meg is fognak fizetni. Az, hogy te ezt az idő ellébecoltad a saját hülyeséged csakis.
Jó oké, tehát akasszam fel magam? Erre akartok utalni, mert nincs "értékem" és nem a munkaerő számít úgy látszik hanem az hogy milyen értéket tudsz eladni a munkáltatóknak hogy ők kapjanak pénzt a te munka termeléseddel.
Tehát hogy elcsesztem bár kétlem az időmet, szüleim le se sz..nak más szülő bezzeg támogatja a kicsi 22 éves gyerekét hogy 24 évesen meglegyen a két diplomája és stb.
Jajj gyerek sok a gond fejben.
Önsajnáltatással nem lesz meló.
Elmondom neked ha tényleg akarnál dolgozni akkor jövőhéten már munkába állhatnál bármelyik mekiben, gyártó soron bárhol.
Csak te a semmi tudásodra meg a 0 tapasztalatodra akarsz annyit keresni meg olyan melót kapni amikért sok embert 10 éveket lehúz.
Javaslom először egy pszihológust keress fel mert ilyen mentalitással sose lesz munkád.
Továbbra is fenntartom ha dolgozni akarsz akkor jövőhéten már találsz.
Te nem munkát akarsz hanem sajnáltatni magad és a szüleiden élősködni sajnáltatva magad, hogy más bezzeg 1 milliót keres 8 általánossal 16 évesen.
Nem így működik a világ.
Irány dolgozni mekibe, gyárba, stb majd kis tapasztalat szerzés után léphetsz tovább ha van benned annyi.
Ilyen helyesírással ne is csodálkozz, hogy nem jeleznek vissza a munkáltatók.
Akkora lúzer vagy, hogy azt már nem lehet megfogalmazni. Álom világban élsz.
Fejezd be az önsajnáltatást és irány dolgozni. Közben pedig legyél hálás a szüleidnek, hogy 27 éves létedre ilyen hozzáállással még eltartanak és megtűrnek.
"szüleim le se sz..nak más szülő bezzeg támogatja a kicsi 22 éves gyerekét hogy 24 évesen meglegyen a két diplomája és stb."
Mi az, hogy le se sza r nak? Ott élsz a nyakukon. Igen, a 24 évest támogatják a második diplomájához. De te 27 évesen hanyadik diplomádat szerzed?
Tudod mikor költöztem el otthonról? 18 évesen. Dolgoztam az egyetem mellett, hogy fizetni tudjam az albérletem. Éjjel-nappal tanultam, hogy köztársasági ösztöndíjas legyek, mert az volt a legmagasabb összeg, amit el lehetett érni. Szereztem egy diplomát, amivel gyakorlatilag lehetetlen elhelyezkedni, így elkezdtem más területen dolgozni. Mert a számlákat, albérletet fizetni kell, haza nem mehettem, mert engem tényleg nem támogattak a szüleim semmivel. Két állásban dolgoztam, és még így is a krumplistészta volt az egyetlen főtt étel, amit láttam. Aztán amikor adódott lehetőség, munkahelyet váltottam, feljebb léptem, több pénzért. 27évesen már jól kerestem.
Szóval fejezd be a hisztit és kezdj valamit magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!