Miert nem kapok munkát érettségivel?
Dolgozni akarok mar rehota,de a tanulashoz egyetem nincs penzem.okj meg annyit er hogy semmit.
Es egyszeruen semmi nem valaszolnak az oneletrajzokra
Semmi. Folyamatosan kuldom, de semmi sehonnan visszajelzes.
Ami a legrosszabb fulladozok a szobamban panellakasban elek szuleimmel de mae 27 evesen nekem annyira kicsi az a 10 nm gyerekszoba 0 levegő , van benne nincs butorok,se laptop. Szuleim sajnos hogy mondjam soha nem voltunk atlagos eletszinvonalon elok inkabb atlag alatti.
27/f
Elmult 8 evben. Hat jartam hegesztonek de nem vegeztem el, mert a szemem nem volt megfelelo hozza. Aztan leerettsegiztem.
20 evesen megkaptam a bizit. 2 evig dolgoztam ahova nem voltam bejelntve. Aztan 1 evig itthon voltam munkat kerestem,munkamelkuli kozpontban bejelntekeztem felajanlottak tamfolyamot ami nem indult el.
24 evesen alkalmi munkakbol eltem, 25 evesen beiratkoztam egy esti kepzesre villanyszerelo ami tetszett,de nem volt gyakorlat, nem biztositott az iskola, es betanitott segednek akartam elmenni,de sehol nem alkalmaztak mert hogy ugyetlen vok. Azt mondtak.
21#
Érdekelne, hol van hiány irodistából az állami szférában?
Hiaba irtam ki a kerdest,senki nem tud segiteni csak tamadni miert nem tanulsz, miert nem vegeztel mernoki kart, mit csinaltal eddig stb.
Dolgozni szeretnek es legalabb annyit keresni hogy fussa egy pesti alberletre meg havi szintu megelhetesre. Attol hogy csak erettsegim van meg ugyanolyan ertekes ember vagyok, mint mas, munkat amugy is munkahelyen tanulja meg az ember es nem iskolapadban. De semmit nem valaszolnak a neten levo hirdetok 90%a, semmit. Meg az Aldi sem a Lidl sem a tesci sem, senki semmit.
Nincs valaki itt olyan aki cegvezeto vagy dolgozik vhol es betudna protezsalni vhogy?
bocs, de nem vagy ugyanolyan értékes ember, munkaerőpiaci szempontból egyáltalán nem, akár tetszik, akár nem.
27 évesen nem a sült galambot kéne várnod, és arról álmodozni, hogy végzettség és tapasztalat nélkül hozzád vágnak 300-at.
Egyébként tessék, nálunk lehet kertészetben, alkalmi munkavállalóként 300-at keresni havonta, végzettség nélkül. NEhéz meló, fárasztó, de megfizetjük. Egy hétig sem csinálnád...
Segíteni akartam, nem támadtalak, de 300-as fizuhoz elég sokat kell tanulni.
Vedd fel a kapcsolatot a #28-as válaszolóval, hátha meg tudtok egyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!