Miert nem kapok munkát érettségivel?
Dolgozni akarok mar rehota,de a tanulashoz egyetem nincs penzem.okj meg annyit er hogy semmit.
Es egyszeruen semmi nem valaszolnak az oneletrajzokra
Semmi. Folyamatosan kuldom, de semmi sehonnan visszajelzes.
Ami a legrosszabb fulladozok a szobamban panellakasban elek szuleimmel de mae 27 evesen nekem annyira kicsi az a 10 nm gyerekszoba 0 levegő , van benne nincs butorok,se laptop. Szuleim sajnos hogy mondjam soha nem voltunk atlagos eletszinvonalon elok inkabb atlag alatti.
27/f
Okj semmit nem ér?
Nekem csak az van, tb-bér, mképes, adótanácsadó. Köszi, jól élek belőle.
En jartam okjra szakmai gyakorlatok nem voltak, . Annyi kapsz bizonyitvanyt de nincs mogitte tudas,annyit er mint most a semmi erettsegi. Ha vki okj val nez vagy okj nelkul .
Az a baj nincs ismertsegem,semmi,es a hr-es kisasszonyok ülnek a fenekükön minthogy valaszolnának a jelentkezésekre.
Jofogas meg teli van kamu munkákkal.
Linkedin ami még jo de ott sem jeleznek vissza, sot cegekre irok ra,elolvassak latjak az uzenetet de nem reagálnak.
Hol van itt akkor munkaerőhiany?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!