Szakmai állást váltanátok másra egy idióta felettes miatt?
Figyelt kérdés
Már azon gondolkodom, szakmán kívül keresek állást, amíg nem lesz jobb. A felettesem (nem ügyvezető) kibírhatatlan. 4 en mentek el részben miatta.2019. jún. 17. 19:26
1/6 anonim válasza:
Én már váltottam idióta felettes miatt, viszont szakmán belül. Ha nem túl keresett a szakmád vagy épp nem találsz megfelelő állást akkor egy ideig szerintem rendben van ha másféle irányba mozdulsz el, de alapvetően egyetlen főnök miatt nem váltanék gyökeresen ha szeretem amit csinálok. Nyilván más kérdés ha annyira a szakmádért se vagy oda.
2/6 anonim válasza:
Én eljöttem onnan, ahol kibírhatatlan volt a csoportvezető. Túl rövid az élet ahhoz, hogy valaki másnak a hülyeségeivel küzdjek nap mint nap.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem a felettesem szerencsére csak egy idióta új közvetlen kolléganő akinek egész nap nézhettem a fejét, igaz, ő kisfőnöknek képzelte magát, pedig képzettsége se volt mint nekem.
Ugyan én babázni jöttem most el, de ha ottmarad én vissza nem megyek mellé, fulladjon meg. Tök hülye a csaj, a közvetlen főnököm már mondta, hogy rosszul jártak vele... hát az igazgatóság vette fel hátszéllel.
Nem volt rossz hely, nyugdíjas állás, nem dolgoztam annyira szét magam, de a pénz nem volt sok.
Azóta kaptam ajánlatot több pénzért pörgősebb helyre, igaz, óva intettek ne menjek oda mert xy-t is kitették fél év múlva meg sokat kell dolgozni... hát majd meglátom. Évekig itthon leszek még, továbbképzésre is járok.
5/6 anonim válasza:
Szakmán kívül biztos nem, amúgy simán. A lelki békém többet ér.
6/6 A kérdező kommentje:
Nalam ugy tunik, hogy a lelki beke most csak szakman kivul johet, mert nem birok mar itt lenni
2019. jún. 19. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!