Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti váltanátok? Vagy kivárnátok?

Ti váltanátok? Vagy kivárnátok?

Figyelt kérdés
X éve dolgozom egy luxusautó alkatrész gyártó üzemben műszakvezetőként. Jelenleg 11en vagyunk ebben a posztban, de ezt le fogják nyár végén szűkíteni 6-ra. A problémám picit összetett. A gond az, hogy minden nap felemlítik, hogy sokan vagyunk, elég idegesítő így melózni. A második probléma, hogy rajtam kívül mindenki nyalja a főnökséget ahol csak tudja. A harmadik, hogy a jelenlegi felettesemet kétszer is lepattintottam, amikor hívott, hogy kellenék a részlegén. Most ő fog felőlem dönteni. A sokadik probléma az, hogy megdugtam azt a csajt, akit ő szeretett volna. Ha szimplán a tudás és a tapasztalat döntene, hátra is dőlhetnék. De így... A kérdés a következő. Ti tudnátok úgy dolgozni, hogy nagy az esély rá, hogy nyár végén megszűnik a melótok, vagy előtte lépnétek valamerre? Elég kellemetlen így melózni...

2019. febr. 24. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdenék állást keresni. Egy önéletrajz elküldése nem kerül pénzbe. Ha mész interjúra akkor alkudj ki magasabb bért és majd eldöntöd higy dobbantasz e vagy sem.
2019. febr. 24. 20:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, de magasabb bért biztosan nem fogok kapni. Most a végzettségemhez (középiskola) képest jól keresek. A másik problémám, hogy picit tartok mindent elölről kezdeni. Fiatalember voltam, mikor odamentem, most a harmincas éveim közepén vagyok. Nem azt mondom, hogy öreg vagyok, de már nem vagyok ifjú se. De muszáj leszek valószínűleg újra kezdeni valahol máshol...
2019. febr. 24. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

MIért nem mentél a részlegére? Kíváncsi vok. Ha hívnak egy jobb pozícióba, csak nagy indokkal nem vállalnám el, pl. nem értenék hozzá és nincs betanítás...

A másik, inkább kezdj el állást keresni, mert nem tudhatod, hogy megmaradsz-e, nemcsak most, hanem pár év múlva egy vezetőváltás miatt. Legalább megpróbáltad, lépj ki a komfortzónádból, én is azt teszem, lassan...

Nem vagy öreg, mi az, hogy harminc végefelé?? A tőled fiatalabbak mennek külföldre, aztán hogy mi lesz velük? Találsz máshol helyet, aztán majd kiderül, hogy méssz-e vagy maradsz. De kell a változatosság, főleg ebben a helyzetben, hogy nem érzed magad biztonságban és most nem azt mondom, hogy jó a bebetonozott állás.

2019. febr. 24. 22:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért nem mentem? Több összetevős. Mert azért akart odatenni, hogy mindent megcsináljak helyette. Plusz ugye a saját munkámat. Amikor odakerültem a céghez, pár évre rá ő lett a főnököm pár évig. Irdatlan gyökér volt velem. Mindíg nekem jutott a szemét meló. Utána különváltak útjaink. Egészen mostanáig sajnos.... És volt még egy indokom. A legfőbb ok. Szerelmes voltam a részlegünkön egy lányba, 3 éve már együtt voltunk....a második ajánlat után pár héttel szétmentünk.
2019. febr. 24. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Keress munkát azonnal. Sokkal nagyobb az esélye hogy felvesznek ha meglévő állást kell otthagynod, mint ha munkanélküliként keresel munkát.

A helyzetet jól felismerted, ez fél siker.

Viszont látszik hogy sokat voltál egy helyen, nem tudod milyen a munkaerőpiac.

2019. febr. 25. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3. vok: köszi, hogy válaszoltál. Próbálj meg a döntése előtt lépni, mert ha meg is tart, akkor nem fog váltani. Én úgy gondolom, hogy a szemét főnök az elvégzendő munka után legyen szemét, ha nincs elvégezve, ne pedig csip-csup vagy épp fontos, de személyes dolgok miatt.
2019. febr. 25. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megfontolom a jó tanácsokat!
2019. febr. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!