Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti azért váltanátok állást,...

Ti azért váltanátok állást, ha a közvetlen főnökötök rosszindulatú veletek?

Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Először megnézem, mit lehet tenni.

Szólnék a felettesének,hogy problémák vannak belőle.

Nálunk rúgtak már ki ezért csoportvezetőt.Ugyanis, ha többen panaszkodnak rá, akkor valamit rosszul csinál.

2018. nov. 18. 15:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de ez a lehető legrosszabb tanács. Elég rosszul jönnék ki belőle, ha szembeköpném a vezetőmet, még akkor is, ha sikerülne kirúgatnom. Az utódja ezek után mit gondolna rólam?
2018. nov. 18. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán szokták megmondani az új embereknek, hogy miért üresedett meg a pozíció. A főnök felettese se fogja megmondani az új alkalmazottnak, hogy a Józsi és a Pisti sokat panaszkodott az elődödre úgyhogy kivágtam innen.

Én is előbb megpróbálnám elrendezni a helyzetet, de én a közvetlen főnökkel kezdeném és ha vele nem értek szót akkor mennék magasabb szintre. Ha ez se használ akkor mondanék csak fel, de nem ez lenne kapásból a megoldás.

2018. nov. 18. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Elég ritka amikor a beosztottnak adnak igazat a főnökkel szemben. A felsővezetők bármit megtesznek csak ne kelljen beismerniük, hogy az általuk kiválasztott középvezető alkalmatlan a feladatra. Inkább a panaszkodó melóst rúgják ki.

Szóval én inkább továbblépnék. Mindenkinek egy élete van és nincs arra vesztegetni való ideje, hogy egy rosszindulatú főnök megmérgezze a napjait ami kihatással lesz a magánéletére, közérzetére, egészségére.

2018. nov. 18. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek...
2018. nov. 19. 05:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyik leggyakoribb ok, amiért munkát váltanak az emberek.
2018. nov. 19. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
A főnökkel beszéltél már próbáltad higgadtan tisztázni? Én ezzel próbálkoznék először. Lehet, hogy csak félreértés. Csak utána mennék a feletteséhez. De egyébként attól is függ hol dolgozol? Egy multinál általában nem rúgnak ki és ér retorzió mert szólsz valamiért.
2018. nov. 29. 22:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez ilyen közszféra-féle. Nem próbálom meg tisztázni a főnökömmel, mert direkt csinálja. Csak játszaná a hülyét, és aztán még jobban csinálná.

Ment a zöld kéz. De, Istenem....néhány ember annyira naiv..... Úgy irigyelem az ilyeneket.

2018. dec. 1. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!