Ti azért váltanátok állást, ha a közvetlen főnökötök rosszindulatú veletek?
Először megnézem, mit lehet tenni.
Szólnék a felettesének,hogy problémák vannak belőle.
Nálunk rúgtak már ki ezért csoportvezetőt.Ugyanis, ha többen panaszkodnak rá, akkor valamit rosszul csinál.
Nem igazán szokták megmondani az új embereknek, hogy miért üresedett meg a pozíció. A főnök felettese se fogja megmondani az új alkalmazottnak, hogy a Józsi és a Pisti sokat panaszkodott az elődödre úgyhogy kivágtam innen.
Én is előbb megpróbálnám elrendezni a helyzetet, de én a közvetlen főnökkel kezdeném és ha vele nem értek szót akkor mennék magasabb szintre. Ha ez se használ akkor mondanék csak fel, de nem ez lenne kapásból a megoldás.
Elég ritka amikor a beosztottnak adnak igazat a főnökkel szemben. A felsővezetők bármit megtesznek csak ne kelljen beismerniük, hogy az általuk kiválasztott középvezető alkalmatlan a feladatra. Inkább a panaszkodó melóst rúgják ki.
Szóval én inkább továbblépnék. Mindenkinek egy élete van és nincs arra vesztegetni való ideje, hogy egy rosszindulatú főnök megmérgezze a napjait ami kihatással lesz a magánéletére, közérzetére, egészségére.
Ez ilyen közszféra-féle. Nem próbálom meg tisztázni a főnökömmel, mert direkt csinálja. Csak játszaná a hülyét, és aztán még jobban csinálná.
Ment a zöld kéz. De, Istenem....néhány ember annyira naiv..... Úgy irigyelem az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!