Idióta felettes?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok itt és nagyon zavar, hogy a felettesem a munkaidő után/hétvégén veszi észre a munkaidőben elkövetett hibákat és akkor írja meg. Van, amikor este 11 kor. Mindig csak a hibát veszi észre amúgy is. Neki nincs élete. Vagyis van családja is, de állandóan egész nap dolgozik és rajtunk csattan le a dolog. Ha kimerült akkor idegbeteg, más a hangulata stb. Bevallom, én már elmennék emiatt, nagyon unom.

De csak fél éve vagyok itt, nem tudom mit csináljak.

2019. jan. 5. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen főnököm régebben, egyetértek, hogy kva idegesítő tud lenni. Ráadásul sgghlye is volt, ha valami marhaságot írt és visszaírtunk neki, hogy az nem úgy van, azt személyes sértésnek vette és elkezdett más miatt kötözködni. Persze nő volt, egy gyenge képességű hisztis pcsa...

Nem nagyon tudsz ez ellen mit csinálni, nekem csak az segített, hogy otthagyhattam a céget. Addig az lehet még jó taktika, hogy egyáltalán nem válaszolsz a leveleire, nem igazolod vissza azt se, hogy elolvastad. Nem vagy köteles a munkaidődön kívül is a hülyeségeivel foglalkozni. Majd bejössz következő munkanapon, aztán akkor elolvasod, ha van benne feltett kérdés, arra akkor válaszolsz, egyébként meg mondja meg szóban, ha akar még valamit.

A "le se szrom" a legjobb taktika az ilyen emberrel szemben, csak csináld a dolgodat, mert ha belefolysz, csak még gázabb lesz.

2019. jan. 5. 13:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Munkaidőn túl miért foglalkozol azzal, hogy a munkahelyeden mi van?

Megírja? Megmondtad az e-mail címed? Nekem csak azért tudja a telefonszámomat a főnököm például, mert ügyeleti rend van nálunk, tehát ha életbevágóan szükséges, be tudjon rendelni. De ezt én vállaltam, amikor oda leszerződtem. Egyébként még ezt sem tudná.

Egyszer hívott fel valamiért, amikor éppen a vasútállomáson vártam a vonatom, megkérdeztem tőle, hogy nem tűnt fel neki, hogy szabadságon vagyok? Soha többet nem hívott munkaügyben.

Lesz@rom tablettát vedd be, aztán aszerint reagálj (vagy inkább ne reagálj). :)

2019. jan. 6. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!