Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jogos félelem a felettesem miatt?

Jogos félelem a felettesem miatt?

Figyelt kérdés
hosszú ideje nem volt rendes állásom, nemrég lett ráadásul szakmámban fejlődhetek. Vagyis fejlődnék ha lenne munka. Szinte netezni járok be, fogalmam sincs mikor indul be. Felettesem meg iszonyúan hanyag, alig dolgozik, lézeng, járkál, pedig elvileg csúszásban van. Néha kiad egy feladatot, a többit ő csinálja, nem is tudnám az ő feladatát elvégezni. Szinte minden nap késő estig marad, amikor nem kellene, vagy ha leülne, egy nap alatt megcsinálná, de ő inkább elvan, másnap nyafog hogy sokáig volt. Félek hogy rámsózza az ő dolgát, vagy a lustasága miatt sz.vni fogok. Laza ember vagyok, de ha munkáról van szó, mindig maxot akarok a 8 óra alatt kihozni. Nemhogy bizonytalan vagyok abban mi is a dolgom, de a felettesem stílusa irritál.... Ne foglalkozzam vele, hagyjam rá? Amint tudok, szerintem lelépek.

2015. júl. 29. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem a félelmet.

Attól félsz,hogy a felettesed rád bíz valamilyen munkát?

Ha jelenleg csak netezni jársz be akkor annyira nem tűnik elviselhetetlen bűnnek.

Olyat eddig sem adott neked amit nem tudnál megcsinálni.

Meg az egész furcsa nekem, maxot szeretnéd 8 óra alatt, de azért lehetőleg ne bízzon rád semmit a főnököd?:D

Nemrég vagy ott, ő biztos régebb óta, ha ez így működik nincs mitől félni.

2015. júl. 29. 18:28
 2/2 A kérdező kommentje:
félre értetted. Úgy értem ha lesz valami, nem akarok a hanyagsága miatt sem csúszni, sem bentmaradni, mert ő mászkált napközben meló helyett
2015. júl. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!