Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miert nem válaszolnak az...

Miert nem válaszolnak az önéletrajzra?

Figyelt kérdés

Se meki, se gyár, sehonnan nem kapok visszajelzést online jelenkezés és önéletrajz küldése után. Vagy az van hogy sokan adják be es aki a leggyorsabb annak jeleznek vissza. De b..asus penzbol elunk, es mar 4-5 honapja nincs semmi ,szüleimre nem támaszkodhatok.

22/f

2019. jún. 15. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
fogd már meg azt az életrajzot, húzd ki belőle a személyes részeket, és tedd fel valahova, hogy megnézhessük, mert ritka vacak lehet
2019. jún. 15. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A gondolkodásod nem rossz,hogy saját lábra akarsz állni, de ez az xd eléggé gyerekes és gondolom az önéletrajzod is hasonló lehet. Ha pedig vissza sem hívnak akkor ideje elgondolkodni, mert akkor vannak problémák.
2019. jún. 15. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Ha Pesten nem talalsz munkat, akkor valoban gond van.

6 mondat egy oneletrajzban.

Vagy troll a kerdezo vagy tajekozatlan.

2019. jún. 15. 20:49
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem ertitek hogy nem tudok normalis onelezrajzot irni? Hazudni meg nem szeretnek benne. Egy szakmam van a gyogymasszor ugye, az meg az erettsegi,stb melyik iskola van belrirva . Egy par diakmunka ahol voltam,illetve szemelyes tulajdonsagaim hogy mik

Ennyi. Ennel tobbet nem tidok kihozni. Megse irhatom bele hogy diplomam van amikor nincs. Es valoban Pest mar reg nem olyan hogy minden sarkon van allas. Sot.. Meg Pesten nincs is szinte gyár. Meg semmi.

2019. jún. 15. 23:24
 15/17 A kérdező kommentje:

De mar tobbszor atirtam es akkor sem valaazoltak. Es nem 10 honap mulva szeretnek dolgozni,sajnos vannak olyam cefek hogy csak akkpr nezik meg az oneletrajzot. Aldis hrs is azt mondta nekem,amikor behivtak jelentkezesem utan 6 honappal kesobb interjura ,aztan nem en nyertem meg az allast.

De igy hogy dolgozzak ? Azt mondjatok meg hogy hogy menjek pl hetfon dolgozni ha mar az oneletrakz nem jo szerintetek. Attol hogy lehet nem jo vagy jo vagy nem tudom addig ehezzez? 1 even at? Amig talan valaszol 1 ket ceg a jelentkezesemre. Jelenleg olyan hekyzetben vagyok hogy azonnal kell valami munka,mert ennek akasztas lesz a vege ugy erzem. Igy nem tudok penz nelkul elni.

2019. jún. 15. 23:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Helyesirasért elnezest, telorol irok, nem geprol.
2019. jún. 15. 23:30
 17/17 anonim ***** válasza:
83%
Vannak az interneten oneletrajz mintak.
2019. jún. 16. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!