Miert nem válaszolnak az önéletrajzra?
Se meki, se gyár, sehonnan nem kapok visszajelzést online jelenkezés és önéletrajz küldése után. Vagy az van hogy sokan adják be es aki a leggyorsabb annak jeleznek vissza. De b..asus penzbol elunk, es mar 4-5 honapja nincs semmi ,szüleimre nem támaszkodhatok.
22/f
Tapasztalatból mondom, hogy jobban jársz, ha személyesen viszed be!
Nekem volt, hogy 2 hónapig annyit nem írtak, hogy "B+, nem kellesz!", aztán elkezdtem személyesen bemenni, és 3 nap múlva kezdtem a boltban.
Hat gyarba meg mekibe nem nagyon kene vegzettseg xddd
Amugy gyogymasszort vegeztem el erettsegi utan, de fokent lanyokat alkalmaznak ebben a szakmaban. Vajon miert ? Xdddd
De nincs kedvem ujabb szakmat kitanulni penzem sincs,se tamogatas
Nem tanultam meg hogyamn kell csinalni. Beleirtam 6 mondatot es kesz. Nem ertem higy egy oneletrajzon mulna az ember elete?
Ba..meg lustasag neha faj, en viszont nem vagyok lusta csak dolgozni akarok, mindefele oneletrajzok kuldese nelkul,mert mar a tok..m tele van hogy 1000 forintom nincsen venni egy hideg utitot, mert nincs keresetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!