Általában nektek egyből válaszolnak az állásinterjún, hogy tiétek a meló vagy elnyújtják hetekig és kaptok egy:sajnáljuk, de. Nem önt választottuk választ?
Nekem volt olyan hely ahol 2 hónappal később jeleztek felvesznek, mivel még nem volt állásom elfogadtam.
A leghosszabb idő közel 2 év volt, azt viszont nem tudtam komolyan venni.
Sosem válaszoltak egyből... bár gondolom ez függ az állástól is.
Volt, ahol kb. 2 hónapig húzták: interjú után behívtak próbanapra, pár hét múlva is behívtak, úgy készültem, hogy már szerződést írunk, aztán mégsem, elküldtek még teljesítménytesztre, aztán x hét múlva kitalálták, hogy felvettek.
Mostani helyemen /imádom/ is 2 hónap alatt zajlott le 2 kör, és a 2 kör között esküdni mertem volna, hogy ebből már nem lesz semmi. 2. kör után 4 nap múlva hívtak, hogy engem választottak.
Ahová nem vettek fel, általában e-mailt kaptam, egy helyről pedig semmit.
Volt olyan hogy aznap délután már hívtak. :)
Általában 2 héten belül jött igenlő válasz.
Egyszer volt hogy 1.5 hónap múlva szóltak, már épp kezdtem az új helyen aki gyorsabb volt mint ők + a 1.5 hónap alatt kiszenvedett ajánlatuk se volt nagyon fényes (pedig nagy, neves cég de az interjúk kritikán aluliak voltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!