Van értelme úgy befejezni az egyetemet, ha nem akarok dolgozni ezen a területen?
Figyelt kérdés
De ha nincs semmi végzettségem,akkor meg nem tudok sehova sem elmenni,max betanított munkásnak,szar fizetésért.
De ha befejezem,akkot se fogok dolgozni benne.Fel se fognak venni sehova vagy hamar kirúgnak,mert látják hogy totál motiválatlan vagyok és telibe szarom az egészet.Szóval ugyan úgy a betanított munka maradna.
Fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel.
Elvégeztem egy 2 éves OKJ-t,de azzal se tudok elhelyezkedni.Már itt vagyok lassan 22 éves és semmi értelmes szakmám sincsen.Rendőr akarok lenni,de alkalmatlannak nyilvánítottak a pszichológián.
2019. jún. 13. 20:21
31/32 A kérdező kommentje:
Az csak levelezőre követelmény,nappalira lehet menni érettségivel
Létezik egyáltalán migrációs OKJ?
2019. jún. 18. 15:54
32/32 A kérdező kommentje:
És ha politológiára mennék?
2019. jún. 19. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!