Van értelme úgy befejezni az egyetemet, ha nem akarok dolgozni ezen a területen?
De ha nincs semmi végzettségem,akkor meg nem tudok sehova sem elmenni,max betanított munkásnak,szar fizetésért.
De ha befejezem,akkot se fogok dolgozni benne.Fel se fognak venni sehova vagy hamar kirúgnak,mert látják hogy totál motiválatlan vagyok és telibe szarom az egészet.Szóval ugyan úgy a betanított munka maradna.
Fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel.
Elvégeztem egy 2 éves OKJ-t,de azzal se tudok elhelyezkedni.Már itt vagyok lassan 22 éves és semmi értelmes szakmám sincsen.Rendőr akarok lenni,de alkalmatlannak nyilvánítottak a pszichológián.
A gazdaság és menedzsment MINDENHOVA kell!
Ezzel nincs is mit találgatni, bármelyik cégnél van olyan pozíció, amihez tökéletes egy gazdasági diploma.
Idővel majd lesz olyasmi, ami érdekel, és ez a képzés egy olyan univerzális dolog, ami simán tökéletes lesz bármihez.
Bármileyn csoportot irányíthatsz majd, ha egyébként emberileg is olyan vagy, hogy megfelelsz.
Vagyonőr... ne viccelj már!
Értlmes vagy, hiszen egyetemre jársz!
A vagyonőrök a legalja, 8 általános kell hozzá!
Nincsenek bejelentve, nincsenek megfizetve, 24 óráznak, kb portás szerepét töltik be gyáraknál, vagy állnak a Rossmannban egész nap, és követik a cigányokat, hogy ne lopjanak.
Ha még nincs elképzelésed, semmi baj, tanulj, közben telik az idő, és majd kialakul.
Pl. a franc gondolta volna korábban, hogy idejön Debrecenbe a BMW gyár. Most meg mindenki ott akar dolgozni, pedig még el sem kezdték építeni. És tuti nem minimálbért fog adni még a szalagmunkásoknak sem.
De gazdaságisra MINDENHOL szükség lesz, legyen az kereskedelem, energiaipar, vagy bármi!
Vezető lehet belőled, ha te is úgy akarod!
Nekem alapból nem kellett volna gazdaságira jönnöm.Az üzleti élet engem hidegen hagy,a hideg kiráz még az üzletember szó hallatán is.
Csak azért vagyok itt mert meghúztak a rendőrségi alkalmasságin.A vagyonőr legalább hasonló lenne az eredeti céljaimhoz.
Vagy arra gondoltam jelentkezek vasutasnak
Mindkettő a legalja.
Felejtsd el ezeket gyorsan.
Akkor már közmunkásnak is mehgetsz, kb annyira leszel megbecsülve és megfizetve, mintha vasutas vagy vagyonőr lennél.
Miért a vasutasok nagyon jól keresnek.Egy forgalmista fizetése 170-220 nettó körül mozog
Rákeresek akkor erra a vaskockára
170-220 nettó jó kereset?
Bocsi, kérdező, én igazán segíteni akartam, de úgy tűnik, barlangban élsz!
Ez a fizetés a semmi, a legalja, egy nulla.
Ez minden, csak nem jó fizetés!
És mehetsz érte éjszakázni, mert a vonat éjszaka is jár, meg ünnepnap!
Én komolyan nem hiszem el, hogy valaki az egyetemi képzés közepén azt írja, hogy jól keres xy, mert 170-et hazavisz...
a kérdést ezennel kamunak nyilvánítom.
nettó 170-220 neked jónak számít?
figyelj kérdező én GM alapszakot végeztem és utána pénzügy mesterre mentem. Most vagyok 26 éves, 2 éve dolgozom, de már nettó 320-nál jár a fizetésem, plusz cafeteria. Ja és nem vagyok vezető egyáltalán. Treasury területen dolgozom.
Pesten lehet,vidéken 170 nettó nagyon jó fizetésnek számít.
Mire mennék 320-al ha utálom amit csinálok?Fel se vennének mert látják,hogy semmi motivációm az egészhez.
És én még mindig csak egy semmitérő Foszkra járok,nem pénzügy mesterre.A vonatokat legalább szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!