Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem akarok bírálni senkit, de...

Nem akarok bírálni senkit, de mi értelme a nagy hűhó semmiértnek?

Figyelt kérdés

Van 1 ismerősöm, aki teljesen el van szállva attól,hogy ő mekkora díva, mert ő csak magassarkúban hajlandó hétköznap is járkálni, meg tapadós ruhában. Én se veszek olcsó kínais ruhákat, de nem kérkedem mások előtt.

Minden este felmegyek a helyi pubba meginni valamit, ez az illető is ott van, és 2 hete minden este ugyanaz a ruha és cipő van rajta.

Az ilyen miért vergődik, hogy jaj annyi cucca van, hogy nem fér a szekrénybe,miegymás,ha egyszer kacsa az egész?

Miért nem tudja csak hordani, amilyen cucca van és kész.

2017. júl. 8. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Azt hiszi, a külsőségektől lesz valaki. Azzal dicsekszik, amije nincs, ezzel keresve önigazolást az életére.
2017. júl. 8. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz valaki díva vagy nő, ha tapadós ruhát meg tűsarkút hord... Nézhet ki olcsó rib.n.nak pont ilyen összeállításban! :D És egyébként a legtöbb lánynak sikerül is átesni a ló túloldalára. Hidd el, nem neked tűnik csak fel az amit leírtál.
2017. júl. 9. 12:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Számítottam rá,hogy lesznek egyesek, akik idejönnek semmi háttértudással és ismerettel, és idevágják,hogy irigy vagyok :))

Minden bizonnyal, a méregdrága szebbnél szebb ruháimat és cipőimet nyílván elcserélném vacak kínaisra, és idejöttem irigykedni,hogy én miért vehetek olyan cuccokat, amikből ősszesen vagy 6 db van, míg másnak tucat kínais van...

Jól esett ez a kis büfi,ugye?! :))

2017. júl. 9. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Hívd el kirándulni a hegyekbe, ott legyen nő!
2017. júl. 9. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen öltözetü nő az igazán nő a sok "sportos meleges" ruházkodó mellett ,mert hát ruha teszi az embert ahogy a mondás tartja de ha igaz hogy annyi rucija van amennyit mond akkor nem ártana cserélgetni sem.
2017. júl. 10. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!