Nem akarok bírálni senkit, de mi értelme a nagy hűhó semmiértnek?
Van 1 ismerősöm, aki teljesen el van szállva attól,hogy ő mekkora díva, mert ő csak magassarkúban hajlandó hétköznap is járkálni, meg tapadós ruhában. Én se veszek olcsó kínais ruhákat, de nem kérkedem mások előtt.
Minden este felmegyek a helyi pubba meginni valamit, ez az illető is ott van, és 2 hete minden este ugyanaz a ruha és cipő van rajta.
Az ilyen miért vergődik, hogy jaj annyi cucca van, hogy nem fér a szekrénybe,miegymás,ha egyszer kacsa az egész?
Miért nem tudja csak hordani, amilyen cucca van és kész.
Számítottam rá,hogy lesznek egyesek, akik idejönnek semmi háttértudással és ismerettel, és idevágják,hogy irigy vagyok :))
Minden bizonnyal, a méregdrága szebbnél szebb ruháimat és cipőimet nyílván elcserélném vacak kínaisra, és idejöttem irigykedni,hogy én miért vehetek olyan cuccokat, amikből ősszesen vagy 6 db van, míg másnak tucat kínais van...
Jól esett ez a kis büfi,ugye?! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!