Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdálkodás és menedzsnt...

Gazdálkodás és menedzsnt felsőoktatási szakképzéssel, diploma nélkül el lehet helyezkedni?

Figyelt kérdés
Az alapképzést semmiképp sem szándékozom megcsinálni

2019. jún. 13. 16:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Elméleti matematikai közgazdaságtan még rendes GM alapszakon is minimális van. Ha az érdekel Alkalmazott közgazdaságtanra vagy Gazdasági matematikai elemzésre kell beiratkozni. Ha meg nem akarsz tanulni akkor ez van, marad az irodai meló.
2019. jún. 14. 17:38
 22/26 A kérdező kommentje:

Én akarok tanulni csak nem tetszik ez a szak és nem tudom mit kezdjek így az életemmel.

Nem is ide akartam jönni eredetileg és idén is felvételiztem máshova,de nem jött össze.

2019. jún. 14. 19:53
 23/26 A kérdező kommentje:
De akkor miért hívják ezt közgazdász képzésnek ha amúgy fingja nincs hogy működik a gazdaság?
2019. jún. 14. 19:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Pénzügy és Számvitel alapszak nem érdekel?
2019. jún. 14. 22:22
 25/26 A kérdező kommentje:
A könyvelés dögunalom.És azt meg se tudnám csinálni lerövidített képzésen,ahhoz psz foszkra kellett volna menni.
2019. jún. 14. 23:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Azért hívják közgazdásznak, mert a közgazdász a magyar nyelvben rengetegféle foglalkozást takar. Lehetne hívni üzleti gazdásznak is ezeket a nem elsősorban elméleti közgazdaságtannal foglalkozó képzéseket, igazából részletkérdés. De ha elolvastad volna a szakod leírását felvin vagy megnéztél volna egy mintatantervet akkor láthattad volna, hogy ez egy üzleti képzés elsősorban.
2019. jún. 15. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!