Gazdálkodás és menedzsnt felsőoktatási szakképzéssel, diploma nélkül el lehet helyezkedni?
Nem pályaválasztás elött állok,hanem most járok GM foszkra.
Nem szeretem ezt a szakot,alig várom már,hogy a foszknak is vége legyen,nem akarok még +2 évet lehúzni alapképzésen.
Azért kérdeztem hogy el tudok e helyezkedni ezzel.
Valamilyen irodai munkára lehet,hogy ellehet vele helyezkedni,ha beszélsz középfokon nyelvet akkor esélyes és biztos,hogy valamilyen munkát fogsz tudni találni mert nem igazán tudnak most jelenleg a munkáltatók válogatni.
Egyébként én is ezt tanulom,de ezt mindenre ráhúzzák az emberek,hogy esélytelen az elhelyezkedés,de azért a mekibe mehetsz. Most itt a erre a képzésre írják,hogy esélytelen vele elhelyezkedni,mert nem alapképzés,ha alapképzést végeztél,de nem mész mesterre akkor azt kapod meg,hogy egy alapképzés semmire sem jó,mert nem értesz semmihez,mesterképzésnél meg felhozzák,hogy esetleg elmehetsz már portásnak,ha az épületben az irodán azt a munkát csinálják amihez van képesítésed vagy jobb esetben így már a minimálbért kifizetik. Sokan,ha elolvassák a kérdésedet azt sem tudják,hogy a közgazdaságban mire is szakosodik ez a szak,szóval itt releváns információkat keveset lehet kapni. Azt tanácsolom,hogy az eduline oldalán nézd meg a képzéshez tartozó munkapiaci statisztikákat.Az valósabb képet mutat.
Akkor mit csináljak?Alapképzést akkor se akarok.Eddig is csak egy nyűg volt.Megbántam hogy ide jöttem.
Hát ez a szak nem szakosodik semmire.Van mindenből egy minimális,logisztika,számvitel,vállalkozástan,mindenféle vállalkozásokkal kapcsolatos tárgyak.
Szóval tényleg nem értek semmihez.Amim egyedül van,az a nyelvtudás.Angol és német jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!