Van pár ezer forinton hogy tudnám be fektetni hanem is sokat pár száz forintot biztos hogy nyerjek rajta?
Hát sok mindennel lehet keresni, kérdés, hogy megéri-e a kockázatot.
1. Veszel valamit olcsón, amit tudod hogy drágábban tudsz eladni. Ez az elektronikai eszköztől kezdve, az élelmiszerig bármi lehet, aminek tudod a piacát és az értékét.
2. Sportfogadás. EZT NEM AJÁNLOM NEKED, ÉN IS BUKTAM VELE.
3. Szerencsejáték. Szintén nem ajánlom
Vagy ha van valamihez érzéked, akkor azzal is foglalkozhatsz mellékesként. Pl. ha meg tudsz javítani valamit, vagy el tudsz készíteni valamit, amire szükségük van az embereknek.
@13:09
Szerencsejátékkal szinte tutit el elbukod még ezt a keveset is.
"decemberben kezdtem el ötezerrel, most nagyjából 150 ezres a bankrollom"
Csak gondolom azzal az összeggel nem dicsekedsz amit elbuktál rajta. Nekem is voltak ilyen ismerőseim, persze néha bejött nekik egy-egy több tízezres kaszálás, de mellette csomót buktak is, szóval lényegében mindig mínuszba voltak.
Természetesen voltak benne bukások. De az összes befizetésem az ötezer volt. Egy forinttal sem több. Szívesen megmutatom a fogadási historymat, ha nem hiszed.
Több a nyeremény, mint a bukta, ez a lényeg. Mondhatni, hogy ez a 150 ez a nettó. Mert nyerni már bőven e felett nyertem természetesen. De a buktákkal együtt van a 150-es bankroll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!