15-20 ezer forintot hogy tudnám be fektetni?
Figyelt kérdés
Nem 100ezres hasznokat várok hanem ilyen 800-1000 esetleg 1500forintra vagy 2000re2019. márc. 26. 17:49
1/17 anonim válasza:
Veszel valamit ebben az értékben áron alul, és megpróbálod annyival többért tovább adni.
2/17 A kérdező kommentje:
Ezen már én is gondolkoztam csak nem tudom mit érdemes
2019. márc. 26. 18:00
3/17 anonim válasza:
Na ez az. Ehhez kell a nagy ész, hogy az ember ki tudja találni hogy mikor mivel érdemes foglalkozni.
4/17 anonim válasza:
Ha bírod a kockázatot, rakd fel tippmixre.
5/17 A kérdező kommentje:
Focit nagyon utálom a focihoz egyáltalán nem értek
2019. márc. 26. 20:23
6/17 anonim válasza:
nem érteni kell hozzá, hanem felrakni, aztán vagy bejön vagy nem. szerencsejáték ez 90%-ban, aztán persze belemagyarázza valaki, hogy 10%-ban meg azért jön be, mert ő kistatisztikázza az eredményt.
7/17 A kérdező kommentje:
Valakinek más ötlete?
2019. márc. 27. 07:19
8/17 anonim válasza:
Senki nem fogja ide neked leírni a tutit, mert aki tudja az csinálja és nem akar magának konkurenciát.
9/17 anonim válasza:
Nem bonyolult. Vaterán, jófogáson, facebook-csoportokban szinte bármit el lehet adni.
Ugyanezeken a helyeken venni is.
Lényeg, hogy nagyon olcsón vásárolj, s a lehető legdrágábban add el.
Könyvek, egyéb használtcikkek. Stb.
De akár online tőzsde is tökéletes lehet, egy mikroszámlán. Pl. xm.com
Vagy tudsz csatlakozni egy jó network marketing céghez, s melózni.
Én a helyedben önfejlesztő könyveket vennék használtan, olcsón, aztán egyrészt olvasgatnám, mert szükséged van a bennük levő tudásra, de közben hirdetném drágábban. Azt a napi 1-2 ezrest bármelyik verzióval meg tudod keresni.
Egy-két hét alatt meg tudod duplázni a pénzed. Jó esetben akár egy-két nap alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!