Mibe érdemes fektetni 1,5-2 millió forintot 1-1,5 évre?
Figyelt kérdés
A kérdésben szereplő összeget mibe lenne érdemes befektetni 1-1,5 évre? Saját vállalkozás és hasonló nem játszik, alkalmazott vagyok, szóval munka mellett minimális energiát tudnék fordítani rá.2019. febr. 24. 15:08
2/11 anonim válasza:
Legalább önként ne támogassátok az elnyomó maffiaszervezetet, amit állam néven ismerünk.
4/11 anonim válasza:
"Párnád alá."
én azt írtam : a fiókba
de úgy látom törölték
pedig most az az egyik legjobb megoldás
5/11 A kérdező kommentje:
Szóval a garantált 0% hozam mínusz infláció a legjobb megoldás. Oké.
2019. febr. 26. 14:41
6/11 anonim válasza:
Hát számolj utána!
Ha beteszed, akkor tranzakciós illeték, kamatadó esetleg kezelési költség is lesz.
Amik együttvéve, 1 évre lekötve jó eséllyel magasabb értéket adnak, mint a kamat.
7/11 anonim válasza:
Ha szép hasznot akarsz akkor oda kockáztatni kell.
8/11 anonim válasza:
Ja,hát persze, ha haszon kell, akkor rakd fel a pirosra! Vagy a feketére.
9/11 anonim válasza:
Én ha a helyedben lennék XRP-t vásárolnék olyan 2-3 éves futamidőre.
Jelenlegi ára $0,322242 USD
10/11 anonim válasza:
Szerintem pedig ha hasznot akarsz csak szépen el fogod veszíteni azt a pénzt, aztán próbálod majd hasonló módszerekkel visszaszerezni hogy "legalább csak annyi legyen meg amennyivel kezdtem" és aztán utcára kerülsz :/ általában így szokott menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!