Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teljesen bedepresszióztam a...

Teljesen bedepresszióztam a munkahelyem miatt. Amikor a feletteseimnek mondtam, nem hittek nekem. Hogy mondjak fel?

Figyelt kérdés

Már 1 éve itt dolgozom, de eddig egy másik osztályon voltam. Az sajnos megszűnt, így áttettek egy másikra. Itt kicsivel több, mint 1 hónapja vagyok és utálom.

Nagyon nem ilyenre számítottam. Teljesen máshogy állították be a feletteseim, mint ahogy van. Ráadásul itt ember sem lehetsz: nem lehet egy rossz napod, nem tévedhetsz, nem felejthetsz el egy kis jelentéktelen dolgot sem. Emberekkel foglalkozom, a legtöbb bunkó, sötét, személyeskedő. Nagyon megvisel. 1 hónapja nem találkoztam a barátaimmal, már 9-kor elalszom, folyton fáradt vagyok, itthon se csinálok semmit, csak ülök és nézek ki a fejemből.

A munkatársaimmal szerencsére jóban vagyok, ők is hasonlóan éreznek (bár nem ennyire durván). Sokszor kibeszéljük a dolgot, panaszkodunk. A feletteseimnek is mondtam már, hogy nem érzem itt jól magam, de nem fogadják el, hogy ezt mondom. Majdnem felmondtam múltkor, ekkor megkérdezték, van-e valami baj otthon. Mondtam, hogy csak a munka nem tesz boldoggá, nem hitték el. Azt mondták, az én hozzáállásom a rossz és változtassak.

Most már eldöntöttem, hogy felmondok, mégpedig holnap ezzel kezdek. De hogy csináljam, hogy elfogadják? Tudom, hogy elvileg elkéne egyből, de mint írtam, nagyon marasztalni akarnak mindenkit.

2019. jún. 10. 08:09
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
simán felmondasz és kséz, felmondólevélben
2019. jún. 10. 08:15
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
írásban felmondasz olyan nincs hogy nem fogadják el
2019. jún. 10. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Nincs olyan, hogy nem fogadják el. Írásban közöld a felmondás napját, add át, akár egy pèldányt küldj el ajánlottan a munkaügyre ès kèsz, töltöd a felmondási időt. Ez számukra nem kèrès, ez közlès.

Esetleg ha marasztalnak kèrd át magad máshová.

2019. jún. 10. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Két példányban írd meg a felmondást, a saját példányodat pedig írasd alá, dátummal, hogy átvették. Így nem tudják letagadni, hogy beadtad a felmondást.

Ha csak 1 példányt adsz be, akkor "elkeveredhet", stb.

Még valami: ha határozatlan idejű a szerződésed, akkor NEM KELL INDOKOLNI írásban a felmondás okát.

Ha esetleg próbaidős vagy, akkor sem - csak határozott idejű szerződés esetén - azt viszont nem is lehet csak így-úgy felmondani.

2019. jún. 10. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Határozottan és úgy, ahogy az előttem szólók írták!

Azt kellene megértened, hogy a feletteseidnek teljesen más az érdeke, mint neked pontosabban: teljesen ellentétes.

Egy percig se maradj olyan helyen, ami tönkretesz téged és ezt csakis te érzed, te tudod megítélni, lépj !

2019. jún. 10. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
(Azért kíváncsi lennék, hogy milyen munkahely ez, ha gondolod írd meg privátban és azt, hogy mi lett végül.)
2019. jún. 10. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Milyen munkakör ez, hogy ennyire nem bírod?
2019. jún. 10. 16:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!