Szellemi/irodai munka 50 év felett?
Nehéz megválaszolni egy olyan kérdést, ami nem kérdés.
Azaz kérdés, de értelmetlen.
Nem lesz kérdés valami csupán attól, hogy kérdőjel van a végén.
A 3-as vagyok. A gyerekek lepontoztak 72 százalékra, én 45 évesen értem. Azért tettem fel kérdéseket, mert szerintem ezeket magadnak is meg kell válaszolnod, és a leendő munkáltató is meg fogja kérdezni.
Kérdőjel/nem kérdőjel, lehet érteni a kérdést.
Nyilván fontos, hogy hol élsz. Budapesten vagy nagy városokban inkább van lehetőség. Én minden lehetséges céghez küldenék spontán jelentkezést, pl. adminisztrációs munkakörbe. Nem feltétlenül csak meghirdetett állásokra jelentkeznék, persze azt is figyelném.
"Kertész diplomám"
Szerbiából származol?
Ők szokták "diplomának" hívni azt amit Magyarországon mi szakmunkás bizonyítványnak hívunk. Így erősen megtévesztő, mert Magyarországon a "diploma" az egyetemi végzettséget jelent.
Ha a portás is irodai munkának számít...
Egyébként érdemi nyelvtudás, IT ismeret nélkül nem igazán lehet, arról nem is beszélve, hogy amúgy az ezen felüli tapasztalat/végzettség sem tűnik túl acélosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!