Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Benzinkutas jó munka?

Benzinkutas jó munka?

Figyelt kérdés

Munka nélkül is lenne pénzem, (szüleimtől) de nem szeretnél semmirekellő újgazdagnak tűnni.

Szóval szerintetek ez az állás jó?

F/22

2010. júl. 8. 00:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Csak ne valami eldugott helyre menj!

Halottam egy benzinkutas ismerősömtől, hogy a munkatársát megkéselték (szerencsére megmaradt) cigány volt aki leszúrta és csak ezért ne elhagyatott helyre menj.

2010. júl. 9. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagy és téves felfogások Hölgyek, Urak!

Nem kell semmit sem csinálni, könnyű.......

Akkor menj el és csináld egy kicsit. Napi 12 órában éjjel nappal. Nézd végig, ahogy büntetlenül elhajt az autós és a hó végén közlik veled, hogy az elhajtásos tankolásokat a lejárt csokik és termékek árát (amit TE nem adtál el) levonják a fizetésedből. Abból a kemény 70 ezerből. Ó igen! A jatt. (borravaló ugye) nehogy azt hidd, hogy olyan sok. És ne hogy már "A nagy Isteni Budapestről" beszéljünk már megint. Mert kutak nem csak ott vannak, hanem vidéken is, mert ugye ott is élnek még emberek. Na ott kicsit más a helyzet.

Akik azt gondolják, hogy könnyű munka, felszabadító semmittevés, azoknak javaslom, hogy csinálják fél évig, utána menjen el pszichiáterhez, és beszéljünk újra a témáról itt az oldalon. Hidd el! Ha csinálod hosszú távon, akkor olyan, mintha egy másik dimenzióban élnél. És ez így van minden szakmával. A kívülállók a szép ruhába öltözők, irodai asztalnál ülők számára, a Plázákba ténfergők szemében oly könnyűek ezek a szakmák, hiszen "semmit" sem kell csinálni és dől a lé...

Senkit nem akartam szándékosan megsérteni, csak a rózsaszín festői táj zavarta meg a tekintetemet.... :-)

2010. júl. 10. 10:24
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem munka helyett tanulj amíg tudsz, elvégre pénzelnek
2010. júl. 10. 12:09
 14/16 anonim válasza:

Szevas.

A válasz igen egyszerű. Nem! Nem érimeg csinálni, kb úgy 3-4 éve nem érdemes ezt a melót csinálni, én 4 éve dolgozom ebben a szakmában. Voltak jó és elég rosz pillanatok. Sajnos az elmúlt 1-1+1/2-éveben, igen csak meg szaporodtak a fizetésnélküli távozások, és a Romák (cigányok) által okozott lopás és kár! Nem beszélve arról, hogy éjszaka a kiszámíthatattlan alkoholisták, ill az elmebeteg drogosoknak vagy ki téve (bár ehez az elmúlt 1 évben nem kellet éjszakának lennie). Sajnos a helyzet egyre romlik! Ha esetleg még is úgy döntesz, hogy el vállalod ... erősen ajánlott körülnézni milyen helyen van? (cigányok, stricik: XXI. Északi része, IX., XX., XIV., VIII., XI., ... stb) konkrétan a pesti oldal :D!

2011. ápr. 20. 09:28
 15/16 anonim ***** válasza:
jó neked :D ha már eleve gazdag vagy akkor szerintem a vállalkozást vagy a tőzsdét próbld meg
2011. júl. 17. 16:24
 16/16 lolsoft8 válasza:
Ahol én vagyok 12 róát kell melózni , nem mondanám , hogy álom meló mert télen a -20 fokban zsebre sem teheted a kezed mert azért is megszólnak... bérezés minimálbér elhajtásnál te fizeted ki ,este a kasszában vagy ha sok minusz jön össze te fizeted ki ....ahol én vagyok vásárlói kör kb 99% fekete szoval..lehetne rosszabb is de 80e FT ért 12 órát ott szo*ni nem éri meg
2014. nov. 11. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!