Benzinkutas jó munka?
Figyelt kérdés
Munka nélkül is lenne pénzem, (szüleimtől) de nem szeretnél semmirekellő újgazdagnak tűnni.
Szóval szerintetek ez az állás jó?
F/22
2010. júl. 8. 00:42
1/16 anonim válasza:
jó. nem kell csinálni semmit egész nap. álommeló :D
legfeljebb megkérdezgeted, hogy segíthetsz-e. De az emberek 99%-a úgyis nemet mond. Szóval tényleg nem kell csinálni semmit.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem, valamit akarok csinálni :D
2010. júl. 8. 00:51
3/16 anonim válasza:
Ne sűrűn dohányozz, akkor nem lesz semmi baj.
4/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jó meló-e, de dicséretesnek tartom a hozzáállásodat.
5/16 anonim válasza:
sztem a benzinkútra járó nők elfogadják a segítségedet:) legalábbis én elszoktam:) amúgy tény h annyira nem megerőltető, én csinálnám ezt a helyedben csak én lány vagyok és amúgy manapság igen ritka a munkalehetőség szóval sztem fogadd el:)
6/16 anonim válasza:
Utolsó, én mikor benzinkúthoz megyek, a kasszánál mindig nőt látok. Jó, nem a kiszolgáló személyzetnél (ha van olyan egyáltalán), de a kassza mögött mindig nőt látok.
7/16 A kérdező kommentje:
oké, akk nem fogok rá szokni :D
köszi, szerintem jobb csinálni valamit mint egész nap a számítógép előtt ülni, szóval remélem ezzel sokáig így leszek :D
és ha sokáig mondom h a drágább benzin mennyivel jobb megcsinálják helyettem :D
2010. júl. 8. 04:29
8/16 anonim válasza:
Csak mellé még írni, meg fogalmazni tanulj meg :P
9/16 anonim válasza:
Agyonfizetve biztos nem leszel, de én is szívesen csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!