Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Cigányok azért lesznek...

A Cigányok azért lesznek bűnözők mert nem veszik fel őket a munkahelyre mert cigányok?

Figyelt kérdés

A munkahelyek többsége azért nem veszik fel a cigányokat mert pusztán a származásuk miatt, de nem csak rasszistaságból hanem pl egy bolti eladó vagy egy pultos felszolgáló sokkal jobban néz ki ha fehér ember így a vendégek nem tudnak belekötni a felszolgálóba de ha egy fekete embert állítanának be felszolgálónak akkor nem lenne kedvük az embereknek bejönni egy ilyen helyre.

Tehát nem pusztán rasszistaság miatt nem vesznek fel cigány munkást hanem azért is mert egy magyar fehér munkás sokkal jobban néz ki és nem tudnak belekötni illetve a emberek is jobban biztonságban érzik magukat.

De ha a cigányokat nem veszik fel sehova akkor miért csodálkoznak azon hogy a cigányok nem dolgoznak?és rossz útra térnek lopnak illetve poronty bizniszen tartják el magukat az államal?

2019. máj. 23. 09:22
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim válasza:
52%

Ha rendesen dolgoznának,akkor senki sem nézne ki őket. De amikor pl.te dolgozol a kisebbségi meg azt nézi hol tud támaszkodni,akkor szerintem teljesen jogos a "kinézés" ugyanis ugyanazért a fizetésért fele annyit sem dolgozik. Megteheti,mert szólni senki sem mer neki,mindenki fél attól,hogy este valahol megvárják.Igen,megvárják,többen..nem egyedül jön,mert nem mer 1 az 1 ellen,hanem jönnek öten-hatan. Kinek hiányzik a kés a hasaból,szivéből,torkáról?! Mert azt csinálják. Megrugdosnak,megszurkálnak. A gyerek is ezt látja a szüleitől,ördögi kör. Akinek a szülei normálisak,azok minden bizonnyal ezt viszik tovább,de legyünk őszinték,nagyon kevesen vannak. 20-25évvel ezelőtt általanos iskolában is terrorban tartottak minket. Később,normális családból roma kisfiú (10 éve amikor öcsém volt általános iskolás)csak úgy az egyik magyar kisfiú arcát beleverte az iskolapad fém részébe ezzel kitörte 2 első fogát. Csak úgy...mert rossz kedve volt,egyest kapott a bőséges órai felelésért és az óra még tartott ahogy a helyére ment elkapta az előtte ülő fiút és csatt..

Más.volt egy roma diákom aki a kezem alatt dolgozott,a másnapi menetrendet küldtem el neki(írtam neki) a barátnője pedig megfenyegetett,hogy rohadt *urva vagyok szakadjak le a pasijárol mert megtép...😊 Nincs velük semmi gond,valóban. Mi vagyunk a hülyék,mert nem bálványozzuk őket. És a legújabb..a mostohám és a maradék félvér hugom. A nagyobbik hugom sajnos elhunyt,ez a kettő,így 20 év után engem rágalmaznak,hogy ez az egész miattam történt,mert nem segítettem. Nem tudtam segíteni,mert a donorvizsgálaton nem feleltem meg,50% egyezés volt. No mindegy. Szeresse őket aki úgy érzi,de én nem fogom. Sajnálom,sorra csalódtam ahányszor 1-1 újabb eséjt adtam.

2020. jún. 4. 04:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!