Taxis fizetés 2019?

Figyelt kérdés
Mennyit lehet megkeresni taxisként ma Budapesten taxi társaság tagjaként? (Napi 10 órával, minden hétköznap és a péntek szombat estéket vállalva)

2019. máj. 19. 18:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Utolsó, esetleg te is taxiztál/taxizol? Ez a 4-5 kiló azért eléggé soknak tűnik nekem, bár fix adataim nincsenek csak amit én számolgattam.

Ez kb 8-900 ezer forintos havi bevétel mellett sikerülne (majdnem 40 ezer forintot össze kéne szedni naponta). Ez tényleg reális?

2019. máj. 25. 19:11
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

Vidéket nem ismerem de Budapesten teljesen.

A napi 50 meg hétköznap is megvan, pedig érthető okokból a cs-p-sz este a pörgős. De ahogy mondtam ez nem 8-16, kell az éjszaka és a hétvége meg a 10 óra.

Mi úgy dolgozunk, hogy amíg nincs meg az 50 nem megyünk be. Szinte mindig megvan 8-9 óra alatt. A titok annyi, hogy ismerni kell a várost és az igényt. Akkor kell pihenni mikor nincs fuvar, akkor kell hajtani mikor pörögnek az emberek. Kismillió kolléga ücsörög teljesen értelmetlenül a halott időszakokban a kocsiban aztán sír, hogy 12 óra meló sok egy nap.

2019. máj. 25. 19:32
 13/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Szeretném több ember véleményét is elolvasni, úgyhogy ha valaki hozzá tudna még tenni egy kicsit a témához hálás lennék!
2019. máj. 29. 12:53
 14/29 Barbell Deadlift ***** válasza:
100%

Azert az ilyen "8-9 ora alatt lazan megvan az 50 ezer" dumakat ne vedd keszpenznek, kedves kerdezo. Ez a bevetel meg pentek este sem mindig jon ossze, nemhogy egy almos hetfo-kedd-szerdan. Ha repterezel, az mas, ott lehet osszejon ennyi, csak eppen egy jelentos reszet le kell adni annak a penznek, mert ott fuvaronkent 1500-2000 kozott kell perkalnia a taxisnak.

A kerdesedre meg nincs konkret valasz, nincs ket ugyanolyan nap es honap, havi 400-500 ezer forint legalabb a kiadas, ahhoz, hogy netto fel millio meglegyen, ahhoz nemcsak szerencse kell, hanem bizony 12-15 orakat kint kell rohadni, heti hatszor minimum. Ha kiszamolod, ez nincs 1500 forint netto orankent...

Persze majd jonnek az okoskodo kommentek, meg a hazugsagok a soha megnem keresett penzekrol, de hidd el, hogy nem jo biznisz. En nem egy taxisrol tudok, akik vagy csodbe mentek, vagy adossagba vertek magukat, ehhez eleg nehany rosszabb honap, vagy egy szerencsetlenebb idoszak...

2019. jún. 8. 04:10
 15/29 Barbell Deadlift ***** válasza:
100%
Meg annyi, hogy ha tenyleg olyan jo lenne, akkor nem dicsekedne a kollega, a taxisok akkor sirnak igazan, amikor valojaban a legjobban megy a bolt.
2019. jún. 8. 04:13
 16/29 anonim ***** válasza:
Biztos elég jól lehet keresni, mert én már Teslat is láttam itt Budapesten ami taxi volt. Ha ki tudja termelni a 30+ millás autó árát, akkor nem kereshet olyan rosszul.
2019. jún. 10. 14:57
 17/29 Barbell Deadlift ***** válasza:
100%

1. Az a Tesla 14 millio forint volt, ezt egy riportban mondtak el.

2. Hitelbol vettek, tehat fogalmunk sincs, hogy valojaban kifogjak-e termelni az arat.

2019. jún. 10. 23:52
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak 14M egy Tesla? Lehet, hogy egyetlen ilyen van Pesten és pont azt láttam? (TES111 rendszám volt)
2019. jún. 11. 00:00
 19/29 Barbell Deadlift ***** válasza:
100%
Igen, nekem is úgy rémlik, hogy az az, és igen, 14 millió, hiszen van már benne 200 ezer km.
2019. jún. 11. 15:30
 20/29 anonim ***** válasza:
Igen, bocsánat közben megtaláltam a cikket. Valóban csak egy van elvileg és használtan vették.
2019. jún. 11. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!