Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti is féltetek az legelső...

Ti is féltetek az legelső állásotok elkezdése előtt?

Figyelt kérdés
Pályakezdő leszek, egy kicsit félek, hogy milyen lesz egy komolyabb cégnél dolgozni, hogy milyenek lesznek az emberek stb.

2019. máj. 3. 15:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az "az" helyett "a"-t szerettem volna.
2019. máj. 3. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
persze szerintem mindenki ez természetes ha jó hely hamar megszokod
2019. máj. 3. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Én attól félek, hogy bemegyek és kiderül, higy amiről azt hittem tudom, azt valójában nem tudom. Na ez szívás lenne.
2019. máj. 3. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha látszik rajtad, rajtatok, hogy féltek, akkor így is fognak kezelni Benneteket. Pozitívan kell bemenni, mosolyogva, nyitottan, úgy, hogy: meg akarom ismerni az új kollégáimat. Beszélgetni, mindenki felé, akár csúnya, akár szép, akár kövér, akár vékony, akár idős, akár fiatal, ne előítélettel. Aztán majd kialakul a viszony mindenki között, de ez ne az első nap történjen meg.

A tudás? Majd ott kiderül, hogy mit tudsz, hiszen ha tavaly vagy keresztfélévben végeztél, ott is volt, amit elsőben tanultál és a tanulás végén is, ki mire emlékszik. Majd kiderül, legfeljebb amit nem tudsz, utánanézel.

2019. máj. 4. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!