Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagy baj, ha a legelső munkát...

Nagy baj, ha a legelső munkát nem folytatom amit kaptam?

Figyelt kérdés

Részletesen.

13 napja vagyok Angliába, ismerősöknél lakom. Papirmunkák intézve, munkavállalásnál tartunk. Néhány napja kaptam egy állást egy gyárban. Nem vagyok válogatós, de egy napnál tovább nem vagyok hajlandó ott dolgozni. Bennem van a hiba,ha nem akarok ott szenvedni?

Vagy ti maradnátok? Néhány szóban csak annyi: angol szót nem hallani, tapsolnak a füled mellett hogy gyorsabban,első napodon...stb

Keresgéljek tovább? Egyébként középfokon beszélek angolul.

Tanácsokat várnék illetve tapasztalatokat.

25F

2016. máj. 15. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberként ezt neked kellene eldöntened.
2016. máj. 15. 14:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Tökéletesen igazad van.

Csak vélemények és tapasztalatokra lennék kíváncsi.

2016. máj. 15. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Véleményem az, hogy nem utaznék 2000 km-t, hogy egy gyárban dolgozzak.
2016. máj. 15. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Addig mindenképp ott maradnék amíg nem találnék mást a helyedben. Valahol el kell kezdeni és addig is keresnél egy kis pénzt. De lehet csak az én felfogásom ilyen.

Aztán a többi attól is függ hogy mi a végzettséged, mennyire vagy nyitott az új dolgokra.

Vannak ismerőseim akik Amerikába takarítóként kezdték és most jól menő vállalkozásuk van. Tehát minden kezdet nehéz.

2016. máj. 15. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak vélemény érdekel, akkor 2 tanács:

- Amíg nincs más addig csinálnám

- Ha csak középfokon beszélsz angolul akkor úgy tök őszintén, milyen munkát keresel? Mert egy országban középfokú nyelvtudással a gyárnál maximum valami árufeltöltési meló lehet kevésbé xar, irodáról ne is nagyon álmodj.

2016. máj. 15. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"13 napja vagyok Angliába, ismerősöknél lakom..."

1- ha ismerősöknél laknék, akkor az is befolyásolna, hogy ha fizetnem kell a szállásért, akkor legyen miből, ha meg nem kell fizetni, akkor főleg nem állnék neki válogatni, hanem örülnék, hogy van szállásom és állásom 2 héten belül. Aztán később váltanék jobbra, HA VAN LEHETŐSÉG ... De csak úgy, a semmire nem lépnék ki...

"... Nem vagyok válogatós, de egy napnál tovább nem vagyok hajlandó ott dolgozni. Bennem van a hiba,ha nem akarok ott szenvedni? "

Mégis milyen céllal mentél ki, mit szerettél volna/szeretnél csinálni? Hogy kaptad ezt az állást ilyen gyorsan, netán az ismerősödön keresztül?

Azt azért ne gondold, hogy kint rögtön egy osztályvezetői állást fognak felajánlani :-)

2016. máj. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!