Volt már normális állásotok?
Nekem még nem...
Nehéz elképzelni, hogy valaha lesz normális. Eddig vagy az volt, hogy rossz meló, pocsék munkatársakkal, vagy pocsék meló, normális munkatársakkal, de nagyon alacsony bérért. Legutóbb végre szakmámban voltam, szerettem volna csinálni, de 50 felettiekkel voltam (ráadásul családi vállalkozás), akik folyamatosan kötöszködtek, a főnökség meg... nem értettem minek vettek fel, el is jöttem. Max annyit tanultam, hogy hova ne pl kis családi vállalkozásba soha többet.
Nektek volt olyan állásotok, ahol jól is éreztétek magatokat? Ahol klappolt minden, és nem gyomorgörccsel mentetek be?
Legelső munkahelyem a budapesti Asia Centerben volt mint biztonsági őr.
420 Ft/óra ezen kívül semmi mást nem adtak, 10 hónapig 3000 Ft-ot levontak munkaruha címszó alatt (amit persze ha kiléptél vissza kellet adni hogy kimossák és odaadják egy új embernek akivel szintén kifizettetik)
Ha véletlen hibáztál valamit akkor azért is 2-3 ezer Ft levonás járt volt egy táblázat hogy miért és mekkora összegű pénzlevonás jár, jah és persze csak 4 órára voltam bejelentve.
Egyfolytában zaklattak hogy gyere be helyettesíti, 24 meg 36 órákat dolgoztam le, havi 240 óra feletti voltam bent.
És még visszagondolva is durva hogy ezt lazán meg tudják csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!