Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lépnétek a helyemben?

Mit lépnétek a helyemben?

Figyelt kérdés

27 f vagyok, és itt vidéken élek a szüleimmel... van itt a környéken 1 forgácsoló cég, semmi más nagyon a környéken...

a fizetésem 150 ezer + 15 ezer bejárás, mert 20 km-re van...

hosszú ideig kaptam a savat, mert szerintük átvertem őket interjún, hogy értek hozzá, miközben szerintük nem, és kialkudtam ezt a magas órabért...mert a kezdő pénz az 130 ezer... szerintük ezt is komoly erőfeszítés kitermelni, hogy talpon maradjon a cég...

az viszont teljesen igaz, hogy interjún eladtam magam, de ők képzeltek többet mint ami, nem volt próbamunka

ezeknek a fizetéseknek köszönhető, szépen fejlődik a géppark is, idén 4-5 gépet vettek.

az is igaz, hogy én is rengeteget tanulok itt, mert ez egyedi gyártás, én előtte szériában dolgoztam, és valóban kellett tanítaniuk, sőt azóta is töretlenül fejlődök, 1 év vagyok a cégnél.

és nagyon jó ennél a cégnél dolgozni, mivel nem piszkálnak már, akkor jövök megyek amikor akarok, nem kell műszakba járni, selejt esetén sem mérgesek stb.

selejt esetén az egész napom minusz nekik.

máshol ilyen nincsen... ezért is aggódok, hogy felmondjak e és megpróbáljam a külföldet... szinte 100% hogy többet kéne dolgozni, és lúdtalpas is vagyok, sokat kell ülnöm, itt lehet ülve is dolgozni, semelyik előző munkahelyemen nem volt szék.

de ugye több pénzért

visont itt megbecsülnek, mint jó szakembert... ha felmondok, nagyon szégyellném magam, nagyon kínos lenne... mit mondjak?

és attól is tartok, hogy mi van ha nem válok be külföldön? vagy mégis haza akarok jönni a családomhoz, mivel itt laknak...

és bőven megvan rá az esély, hogy nem vesznek vissza, akkro mit csinálok? maradok külföldön a családomtól távol?

nehéz kérdés nagyon

köszönöm, hogy végigolvastad

2019. ápr. 28. 13:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"visont itt megbecsülnek, mint jó szakembert... ha felmondok, nagyon szégyellném magam, nagyon kínos lenne... mit mondjak?"

Ember! hallod amit mondasz?!

150 ezret nálunk takarítók kapnak, akik még dolgozni sem akarnak...

Nálatok komoly agymosás lehet. :-)

Múltkor panaszkodott itt valami bolttulaj, hogy a "pofátlan" alkalmazottjai nem akarnak nettó 100-ért, 6 nap 12 órázni.

Ezek a maszekok fizetni nem, csak siránkozni tudnak.

2019. ápr. 29. 14:00
 22/27 A kérdező kommentje:
igen, de ez itt nem Budapest, itt csak rosszabb van ettől.
2019. ápr. 29. 15:07
 23/27 A kérdező kommentje:
illetve a 150 ezer még mindig 150 ezerrel több, mint a mulla, és úgy hogy semmilyen költségem nincs ezmellett
2019. ápr. 29. 15:16
 24/27 anonim ***** válasza:

Én sem pestről beszélek.

Zalaegerszeg.

2019. ápr. 29. 15:19
 25/27 anonim ***** válasza:

#24 Persze, Zalaegerszegbe van érdekeltségem és minimálbéren vannak a takarítók több cégnél is.

Kérdezőnek:

Konkrét ajánlatod van erre a 2500 eurós meg ingyen szobás, 13-14 havis fizura vagy ezt csak megálmodtad magadnak? Nehogy bedőlj valami magyar közvetítő cégnek mert csak lenyúlják a pénzed aztán nézhetsz..

Ha meg nincs konkrét ajánlatod erre ANGOL munkaadótól akkor nem tudom miről szól itt a dolog..

2019. ápr. 29. 18:05
 26/27 A kérdező kommentje:

sok hirdetés van, osztrák ajánlatok, ennyiket keresnek, sok emberrel beszéltem

de sok holland ajánlat is van

nem lenyúlós ajánlatoknak tűnnek, mert sok éve a piacon vannak, komly közvetítők, nem a pénzt elkérők, már beszéltem is velük

hollandiába is közvetítenek, oda kevesebb a pénz

2019. ápr. 29. 19:19
 27/27 anonim ***** válasza:

#25-ös pajti!

Napi 8000 ft-ot kapnak kézhez.

Zalaegerszegbe ...

Bruhaha!

2019. ápr. 29. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!