Ti elviselnétek ezeket a munkakörülményeket vagy lépnétek még időben és kilépnétek?
Minimálbérrel, 4 órában vagyok bejelentve, a többit borítékolják. Napi 10-12 órát dolgozok, a főnököm kijelentette, hogy a cégnél nincs munkaidő, vagyis ha 8-ra bemegyek dolgozni, nem jöhetek el fél 5-kor, mert baj lesz, így szinte minden nap 6-ig, fél 7-ig bent vagyok. Közben sokszor minősíthetetlen stílusban ordítozik, akkor is, ha ő b@_szott el valamit. Gyereket tervezünk, de így a gyed miatt, amit kapnék a bruttómat tekintve, nem tudunk belevágni.
Ha szólok neki, hogy jelentsen be teljesen, és megtagadja, akkor kénytelen leszek kilépni, csak akkor megint jön a munkakeresés kálváriája...
Ti mit tennétek ilyen esetben? Mi a megfelelő lépés ilyenkor? 2015-ben már szeretnék sülni, de ahhoz 2014-ben már kellene egy bejelentett munka, és félek, hogy nem fogok találni egyhamar.
szep csendben jelentsd be a fentieket (munkaido be nem tartasa, fekete fizetes) a NAV-nal, majd miutan megtetted errol tajekoztasd a fonokot is, lehetoleg tobb tanu jelenleteben. fontos, fenyegetozni tilos, csak kesz helyzet ele allitani.
nem kotelezo mindent elturni egy munka miatt, az ilyen fonokok miatt olyan a munkaeropiac, amilyen.
Én lelépnék, megkockáztatnám, hogy egy ideig nincs munkám, de ez az, amit nem csinálnék.
Így interjúra sem tudsz járni.
Búcsúajándékként pedig felnyomnám a NAV-nál, ez az a kategória, aki megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!