Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok elviselnétek ezt? Fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elviselnétek ezt? Fiúk Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Három hónapja járunk.Jól megvagyunk , semmi komoly veszekedés nincs , a szexuális életünk is remek.Tudom hogy szeret , és is őt .. de egyáltalán nem az a romantikus fajta....Olyan jól esne néha egy két kedvesebb szó , meglepetés ( nem várok el semmi anyagi dolgot...) ... de semmi ilyen nincs .. ő nem olyan... pedig alapjáraton egyáltalán nem mogorva, vagy hasonló ( ha esetleg ez jött volna le ) csak nem ilyen érzelmes típus.... próbáltam már célozgatni rá , hogy így nem mindig jön át hogy valóban szeret, de rossz néven vette .. :S És egy normális kapcsolatban még is szerethiányos vagyok...

Véleményetek/Tanácsok ?

17/L

2013. márc. 19. 16:13
1 2
 1/11 betlindis ***** válasza:
100%
vagy szokd meg és törődj bele, vagy hagyd ott. az ember tartósan már nem nagyon változik, esetleg ha néha figyelmezteted, akkor hirtelen csinál vmit, de magától nem nagyon fog eszébe jutni. mindenki más, és másként fejezi ki vagy nem fejezi ki az érzéseit. attól még szerethet szívből, ha nem is tudja kimutatni. ez alkat és neveltetés kérdése.
2013. márc. 19. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Pedig ennyit igazán megtehetne.És arra se lehetne fogni hogy nincs olyan jól anyagilag,mert ugyebár nem anyagi dolog kéne neked.
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezzel egy kicsit talan en is igy vagyok, varom en is a tanacsokat...

Nekem neha eszhez kap es kapok tole viragot es olyankor a legjobb pasi a vilagon, neha meg olyan mogorva es nem tudom miert.....

4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ez erőltetve sem jó, csak ha szívből jön...
2013. márc. 19. 16:32
 5/11 betlindis ***** válasza:
100%
nem mindenki illik össze mindenkivel, hiába van esetleg szerelem. nem illik össze a szeretetre vágyó ember egy rideggel, ha nem elég kitartó, hogy megszokja a dolgot. még sok olyan párosítás van, ami nem illik össze, én pl önző vagyok, és csak önzetlen emberekkel tudok kijönni hosszútávon...
2013. márc. 19. 16:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Még esetleg valaki :S? Sajnos a helyzet egyre botrányosabb lelkieben részemről .. szerinte meg így a normális...
2013. márc. 24. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha nem tud kicsit sem változni, akkor valóban nem érdemes erőltetni. Úgy tűnik, egy romantikusabb srác jobban illik hozzád :/

20/L

2013. márc. 24. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
De mit hiányolsz ennyire? Hogy többet becézgessen, vagy bókoljon, vagy szeretgessen, vagy mit?
2013. márc. 24. 21:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak szeretném érezni a szeretetét. Mert tettein sem látszik , mondani sem mondjak.. Tehát abszolút nem mutatja ki...Nagyon rideg e téren!
2013. márc. 24. 21:21
 10/11 A kérdező kommentje:
*mondja
2013. márc. 24. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!