Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok elviselnétek ezt? Fiúk Ti hogy látjátok?
Három hónapja járunk.Jól megvagyunk , semmi komoly veszekedés nincs , a szexuális életünk is remek.Tudom hogy szeret , és is őt .. de egyáltalán nem az a romantikus fajta....Olyan jól esne néha egy két kedvesebb szó , meglepetés ( nem várok el semmi anyagi dolgot...) ... de semmi ilyen nincs .. ő nem olyan... pedig alapjáraton egyáltalán nem mogorva, vagy hasonló ( ha esetleg ez jött volna le ) csak nem ilyen érzelmes típus.... próbáltam már célozgatni rá , hogy így nem mindig jön át hogy valóban szeret, de rossz néven vette .. :S És egy normális kapcsolatban még is szerethiányos vagyok...
Véleményetek/Tanácsok ?
17/L
Ezzel egy kicsit talan en is igy vagyok, varom en is a tanacsokat...
Nekem neha eszhez kap es kapok tole viragot es olyankor a legjobb pasi a vilagon, neha meg olyan mogorva es nem tudom miert.....
Ha nem tud kicsit sem változni, akkor valóban nem érdemes erőltetni. Úgy tűnik, egy romantikusabb srác jobban illik hozzád :/
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!