Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy látjátok?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt a barátommal!
Mondja hogy szeret, meg hogy hiányzok (ha épp nem találkozunk), de ezen felül nem nagyon érzem azt hogy ő valóban így érezne, nem figyel úgy rám mint ahogy szeretném, vagyis ami a normális lenne!Vagy csak nem tudja úgy kimutatni?
Beszéljek vele erről, vagy ez olyan dolog hogy neki kéne magától felérnie ésszel hogy mivel jár egy kapcsolat, mit kéne tennie?
2013. febr. 11. 10:50
1/5 anonim válasza:
Talán nem illetek össze. Megváltoztatni nem fogod tudni, ne is akard, ő ilyen. Nem tudja úgy megadni neked a dolgokat, ahogy te vágynál rá. Keress olyan barátot, akivel jobban passzoltok. Nem hiba vagy hiányosság ez nála szerintem, ő ilyen és kész. Biztos ő is talál majd valakit, akinek így tökéletesen megfelel....
2/5 anonim válasza:
korán kezditek az aki az elején nem figyel rád 1OO%osan az nem is fog kutyából nem lesz szalonna nincs megkomlyodva hozzád és te ne gyerekeskedj vele. várd meg az igazit Honnan fogod tudni ? Tudni fogod és kész:) Nem teszel fel ilyen kérdéseket ! én amikor szerelmes voltam éjjel nappal csak rá gondoltam és állandóan figyeltem rá vele akartam lenni.. vigyázz ki ne használjon nem mindenki szeret más útán inni az üvegből..:D Remélem érted :)
3/5 anonim válasza:
Beszéljétek meg, hátha változik, ha meg nem, akkor próbáld meg elfogadni így, ha nem megy akkor keress mást.
4/5 anonim válasza:
A barátnőm ugyanígy van a pasijával ....nem tudok rá mit mondani...csak azt amit az előttem szólók :S
5/5 anonim válasza:
Lehetséges,h ő szimplán ilyen természet,de ha már most "elhanyagol",mi lesz mondjuk egy év múlva?
Azért mindenképp próbáld előbb megbeszélni vele sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!