Cafetéria. Meghatározhatja a munkáltató mire adja, ha már aláírta a dolgozó, hogy kapja?
Kiadott egy papírt a munkáltató, hogy ad havi 20ezer ft cafetériát. Ezt elfogadta a dolgozó, és aláírta. Csináltatni kellett SZÉP kártyát, majd amikor le lett adva a 3 alszámla, akkor közölte, hogy a szabadidőre nem ad, csak a szállás és vendéglátás zsebbe.
Megteheti ezt így ebben a formában?
És még ilyenkor is visszamondható a dolgozó részéről, hogy akkor nem kér cafetériát, annak ellenére, hogy korábban aláírta a beleegyezést?
Bármilyen hihetetlen, ez nekünk nem ajándék.
Étterembe nem járunk (vendéglátósok voltunk mindketten), szállodába meg főleg nem megyünk (van a családban nyaraló).
A szabadidőt tudnánk mire költeni... azt meg nem adnak.
Szóval ha nem adja még az is jobb ennél.
Mondd meg a munkáltatódnak, utalja át nekem - én boldogan elfogadom :-) Nyáron lesz a fiamnak 2 hét szabadsága, de olyan rohadt drága minden, hogy sehová nem tudunk menni :-(
Amúgy igen, megteheti a munkáltató, ugyanis a cafeteria csak ADHATÓ, nem kötelező - arra adja, amire akarja.
Amúgy tényleg nem értelek: kipipáltam az elfogadóhelyeknél a vendéglátást, 25 ezer találatot adott ki, köztük wellness helyeket, állatkertet, stb.
komolyan mondom, nem szoktam irigykedni, de baromi jó dolgotok van, ha nem fogadjátok el.
Köszönöm 4-es és 5-ös.
Eddig úgy néztem, hogy belépőkre csak a szabadidő használható fel.
Tudom, hogy az "csak" 75ezer évente, de az biztosan el is lenne költve.
A szálláshely az mind megmarad, a vendéglátásnak meg max egy része lenne felhasználva. Ezért "felesleges".
Nem szeretjük, ha meg van mondva, hol és mire költhetjük a fizetést...
Akkor adjon fele annyit, de azt fizetés emelésben.
"Nem szeretjük, ha meg van mondva, hol és mire költhetjük a fizetést..."
Látod, itt tévedsz, mert ez nem fizetés! (4-es vagyok) Ez olyan, mint a jutalom: adható. Ha nem kapsz, nem lehet egy szavad sem.
Nekem volt egy munkahelyem, ahol évi 300 ezer ft Szép kártyás cafeteria volt, sajnos decembertől dolgoztam csak ott, jan. 1-től átvettek minket a tankerületek és onnantól fogva SEMMIT NEM KAPTUNK - a fizetés viszont ugyanolyan alacsony volt :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!