Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék boldogulni az...

Hogyan tudnék boldogulni az életben? Mivel tudnám kiegészíteni a fizetésem?

Figyelt kérdés

Van diplomám, de sajnos nem sokat ér, ugyanis pedagógiai diploma ez. 24 éves nő vagyok, dolgoztam óvónőként, ami a szakmám, de hamar rájöttem, hogy ez nem nekem való, így most fogok elkezdeni dolgozni egy gyárban, ahol sokkal több fizetés van, mint amit pedagógusként megkeresnék.

Viszont, nemsokára jogosítványt szeretnék, majd autót, ezek mellett pedig házra is akarok félretenni pénzt, hogy ne csak a párom spóroljon. Munka után bármit el tudnék vállalni, viszont a hétvégékhez ragaszkodom, ugyanis ezen a két napon tudok csak a párommal találkozni. Otthoni munkára is gondoltam, de sajnos az MLM-en kívül nem találtam semmit.

Mit tanácsoltok, mit tehetnék?

2019. ápr. 23. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Gyqrmi munkas fizetésből nem engedheted meg az autot, olyan szinvonalon elj amire van keret, mellette ped angolul
2019. ápr. 23. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk akár nettó 200-300ezret is megkeresnek a gyári munkások, pozíciótól függően. Nekem is van kocsim, 20ezret költök rá havonta benzinre. Már miért ne engedhetné meg magának? 120ezerből is megengedhettem
2019. ápr. 23. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Ugye azt vagod hogy nem csak benzin kell az autodba?
2019. ápr. 23. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Feltűnt több év alatt, ezért írtam a 20-30-at, 20ezret tankolok, 10ezret meg rászánok havonta, amiből vígan megvan az évi 2 gumicsere ésatöbbi éastöbbi, nem részletezném. Míg nem volt kocsim, ugyanennyit költöttem el bérletre, pont 20ezerből jött ki egy havi utazási költségem. Vágod?
2019. ápr. 23. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
19%

Most komolyan, több milliót kivettel az államkasszából csak úgy poénra olyan célért amit nem is akarsz ?

Gratula.

2019. ápr. 23. 18:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem magyarországi vagyok, így a válaszod tárgytalan, kedves utolsó. :)
2019. ápr. 23. 19:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként is, rengeteg olyan embert ismerek, akik nem a szakmájukban dolgoznak, a csoporttársnőim közül is rengeteg felhagytak ezzel a szakmával.
2019. ápr. 23. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért az MLM se az ördögtől való, ha ésszel csinálja az ember. Ha csak a szóbeszédek alapján utasítod el, akkor szerintem megéri rászánni 1-2 napot és utánajárni, hogy valójában hogyan is működik.
2019. ápr. 24. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!