Romaként boldogulni?
Sziasztok, elsőéves egyetemista vagyok, pénzügyi-számvitelen, és az lenne a kérdésem, hogy félig roma származású vagyok, ez a bőrszínemen látszik is.
Viselkedésemen nem mutatkozik, nevemből se lehetne arra következtetni, hogy roma vagyok.
Szerintetek nagy gond lesz egyetemelvégzését követően?
Banki területen szeretnék majd karriert csinálni a közeljövőben. :)
Helytol fugg.
Ha a normalis,jofej,tanult kategoriaba tartozol, akkor nemhiszem hogy nagy gaz lenne.
Nyugi,ha nem érződik a viselkedéseden meg nem nincsenek ,,tezsvírek" :) akkor semmi para(ez vicc volt az utolsó)
Semmi para nem lesz.
Budapesten próbálkozz pénzügyi cégeknél. Ezeknek a cégeknek szoktak lenni kimondottan "diversity"-t növelni szándékozó irányelveik, így hát vagy ugyanolyan eséllyel indulsz, mint mások, vagy előnnyel. Szoktak lenni gyakornoki lehetőségeik is, amiket egyetem mellett lehet végezni.
Persze fontos, hogy jó legyél a területeden, anélkül nem megy.
"tavesz baktalo tezsvíreim" (Google pls :D)
Viccet félre téve :D
Ha jó vagy a szakmádban,jól eredménnyel végzed el az egyetemet akkor nem lessz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!