Romaként boldogulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elsőéves egyetemista vagyok, pénzügyi-számvitelen, és az lenne a kérdésem, hogy félig roma származású vagyok, ez a bőrszínemen látszik is.

Viselkedésemen nem mutatkozik, nevemből se lehetne arra következtetni, hogy roma vagyok.

Szerintetek nagy gond lesz egyetemelvégzését követően?

Banki területen szeretnék majd karriert csinálni a közeljövőben. :)

2018. febr. 24. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Helytol fugg.

Ha a normalis,jofej,tanult kategoriaba tartozol, akkor nemhiszem hogy nagy gaz lenne.

2018. febr. 24. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyugi,ha nem érződik a viselkedéseden meg nem nincsenek ,,tezsvírek" :) akkor semmi para(ez vicc volt az utolsó)

Semmi para nem lesz.

2018. febr. 24. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Legyen meg a diploma, beszélj két idegen nyelven és kész. Kellő ambícióval külföldi karriert is csinálhatsz. Sőt inkább ez utóbbit javasolnám minden mostani fiatalnak, pár év külföldön és utána ha még szeretnének hazajönni,hátha lenne aki kicsit átformálja ezt az országot pozitív irányba :)
2018. febr. 24. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Budapesten próbálkozz pénzügyi cégeknél. Ezeknek a cégeknek szoktak lenni kimondottan "diversity"-t növelni szándékozó irányelveik, így hát vagy ugyanolyan eséllyel indulsz, mint mások, vagy előnnyel. Szoktak lenni gyakornoki lehetőségeik is, amiket egyetem mellett lehet végezni.

Persze fontos, hogy jó legyél a területeden, anélkül nem megy.

2018. febr. 25. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. febr. 25. 12:00
 6/6 anonim válasza:

"tavesz baktalo tezsvíreim" (Google pls :D)

Viccet félre téve :D

Ha jó vagy a szakmádban,jól eredménnyel végzed el az egyetemet akkor nem lessz probléma.

2018. febr. 25. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!