Van olyan szakmát/diplomát nem igénylő munka, ami
relatív jól fizet?
Figyelt kérdés
Én egyetemre járok, csak kíváncsiságból kérdezem meg, mert van egy ismerősöm, aki szerint "csak jó kapcsolatok kellenek", nem diploma, de szerintem valahol a kettő közt lehet az igazság.
Aha szóval egyik fele szarkazmus a másik fele komoly. Ennyire kell téged komolyan venni. Közöm nincs a programozáshoz? Akkor mesélj nekem a programozás rejtelmeiről. Ismersz egyáltalán egyetlen nyelvet is? Vagy csak a pic$ádat tudod menteni amikor számon vagy kérve?
2019. ápr. 17. 14:12
12/21 anonim válasza:
"Akkor mesélj nekem a programozás rejtelmeiről. "
parancsolj, mit szeretnél tudni?
2019. ápr. 17. 14:17
13/21 anonim válasza:
Bármit ami, szemednek, szádnak ingere. Mondjuk számodra mit volt nehezebb megtanulni és mit volt a legkönnyebb megtanulni. Mikor érezted azt hogy már nem csak magától értetődő sorokat firkálsz, hanem valójában kreativitást kívánt a feladat.
Vagy milyen nyelven és hogyan írnál meg egy számológépet, ami többismeretlenes egyenleteket old meg?
2019. ápr. 17. 14:21
14/21 anonim válasza:
C#, JAVA, amiben jól esik. GUI-ból bekéri a szükséges változókat, aztán behelyettesíti a megoldó képletbe és vissza kiíratod. Tádáá.
2019. ápr. 17. 14:26
15/21 anonim válasza:
Egyébként én is kérdezhetek tőled? Nyugi nem leszek olyan szőrös szívű, hogy matematikával nyösztesselek, sokkal életszerűbb a kérdés. Ha JAVA-ba kliens oldalon vizsgálsz le egy beléptetést, hogy a begépelt jelszó egyezik-e azzal amivel a felhasználó regisztrálva van, akkor a jelszavak egyezését miért nem fogod tudni soha levizsgálni "=="-el? :)
2019. ápr. 17. 14:30
16/21 anonim válasza:
A jelszavakat (jobb helyeken) hashelve tárolják. Az pedig soha nem lesz egyenlő a beírt jelszóval.
2019. ápr. 17. 14:49
17/21 anonim válasza:
Van egy plusz változó amibe a beírt jelszót lehashelt formája kerül, és azzal fogja össze hasonlítani azt amit az adatbázisból vesz ki. Szóval nem ez lesz a baja, de am jó meglátás. :D
2019. ápr. 17. 15:02
18/21 anonim válasza:
A == az referencia egyenlősèg tehàt csak referencia helyelet hasonlìt össze objektumok esetèn,itt az equals metòdus kell ha Stringeket hasonlìtasz össze. :))))))
2019. ápr. 17. 15:59
19/21 anonim válasza:
Ahogy mondod :D
2019. ápr. 17. 16:54
20/21 anonim válasza:
Milyen scope-al jönnek létre a beanek Springben default? Hogy és mire lehet ezt megvaltoztatni? Mikor melyik scopeot érdemes használni és melyiknek mik az előnyei/hátrányai?
Mi az a dependency injection, milyen fajtái vannak és mikor nem ad egyértelmű eredményt?
Hogyan hivsz meg egy SQL utasítást Java kódból, mire kell figyelni, milyen veszélyek lehetnek? Miért és mikor használunk tranzakciókat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!