Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ha valaki szép (bár ez relatív...

Ha valaki szép (bár ez relatív) viszont alacsony, akkor már esélye sincs semmilyen divatmodell szakmához?

Figyelt kérdés

2014. febr. 6. 20:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
De igen, törpéknek szánt ruha divatbemutatókon.
2014. febr. 6. 20:37
 2/14 A kérdező kommentje:
persze nem a kifutós,topmodelles munkára gondoltam
 3/14 anonim ***** válasza:
Fotómodell lehetsz csak a kifutóra nem engednek 175 alatt.
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Szerinted ha valaki alacsonyabb,akkor az már törpe?:D

Biztos szebbek a 180cm/40kg-s nők:) Ha már igy letörpézel mást.

Bár tény,hogy én sem szeretem a 160cm-et, bár senki se panaszkodott eddig:)

2014. febr. 6. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:
ha megnézed, nem feltétlen szép arcúak a modellek... inkább különlegesek.
2014. febr. 6. 21:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem és nem.

Ez az egész fotómodell-mizéria egy óriási tévedés, mert ilyen szakma nincs, legalábbis neves ügynökségeknél. Persze a gagyi lehúzós "menedzsmentek" "fotográfusai" talán lekapnak egy-egy amatőr kép erejéig, de szerintem nem ilyen "modellkedésre" gondoltál.

2014. febr. 6. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Figyu, ha a megfelelő méretű szép modellekből is Dunát lehetne rekeszteni megmondanád miért keresnének egy még a kritériumoknak sem megfelelő lányt?
2014. febr. 6. 23:03
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez jól esett..:)

Igazad van..

2014. febr. 7. 00:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ha szép vagy, akkor ne a modellkedés irányában gondolkozz, hanem tegyél mellé valamit, mivel tényleg ez az egyetlen terület, ahol a magasság kritikus.

Színészet, éneklés, annyi minden van...

A másik, hogy ha érdekel egy szakma, akkor ne írj és ne is mondj negatívumot azokról, akik itt befutottak, nem szép dolog (180 cm /40kg). Ezek a lányok egyébként élőben néha annyira szépek, hogy az átlag nők csúf kis békák mellettük ;-), nem egyszer megtapasztaltam. Ha valaki abból él ahogy kinéz, fogadjuk el, hogy sokszor tényleg eszméletlen jó külseje van.

Egyébként ha jól nézel ki, amiatt lehet esélyed, mivel ma rengeteg fotós workshop van, ahol tök mindegy a lányok magassága, a szépsége viszont nem. Keress meg stúdiókat és jelezd nekik, hogy INGYEN vállalnál modellkedést, bármikor, amikor szólnak. Ha szerencséd van, így összejöhet, de ehhez tényleg jól kell kinézni.

2014. febr. 7. 09:50
 10/14 anonim válasza:
Ment PÜ.
2014. febr. 7. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!