Miért akar minden 160 cm -es csaj modellkedni?
Figyelt kérdés
-.- why?2013. aug. 25. 17:06
1/15 A kérdező kommentje:
mert nekem pl az agyamra megy ha látom, hogy:
"164 cm 55 kg, hol kezdjem a modellkedést?"
2013. aug. 25. 17:09
2/15 anonim válasza:
nem az összes akar modellkedni,én legalábbis nem
amúgy gondolom zavarja őket hogy már 80kilósak is elmehetnek modellkedni az alacsony lányok viszont nem
az alacsony lány is nő,képeken meg ügyesen lehet játszani ezzel szóval szerintem legalább magazinokba elmehetnének
3/15 anonim válasza:
Nem fogják fel hogy a legtöbb m.ü-nél 173cm+ kell lenni.
4/15 A kérdező kommentje:
hát én pl sosem akartam modellkedni, pedig minden adottságom megvan rá :/ de egyszerűen undorodom az ilyen melóktól :PP
176 cm 57 kg
2013. aug. 25. 17:19
5/15 anonim válasza:
egyáltalán miért akar minden lány modell lenni?:D tudod ki a fszom akarna egy élő húscafat lenni, aki a külsejéből él és rohadtul nem tett semmit a társadalomért.
6/15 anonim válasza:
Talán mert ma már ciki a fiatalok körében kétkezi munkából megélni...De ez csak az én véleményem.
7/15 anonim válasza:
Az hagyján hogy csak az alacsonyak. Valaki elárulhatná nekem, hogy mi a túró vonzó a modell "szakmában". Büdös a munka emberek????? Mi visz rá valakit, hogy modell akarjon lenni? Miért nem tanul inkább? Na mind1, bocs. Kifakadtam...
Üdv
8/15 A kérdező kommentje:
nembeszélve arról, hogy 25+-osan már szarnak sem fognak kelleni, aztán mehetnek a munkaügyi központba
2013. aug. 25. 21:31
9/15 anonim válasza:
Úgylátom a jövendő"modelleknek"nem tetszett egy-két válasz.De legyenek boldogak..
10/15 anonim válasza:
Brühühü, én 178 cm vagyok, 49 kiló, és én is modell akarok lenni :D azért ennek nagyobb esélye van kislányok, mint ennek, ugyebár... *egyálomösszedől*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!