Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért akar minden 160 cm -es...

Miért akar minden 160 cm -es csaj modellkedni?

Figyelt kérdés
-.- why?

#alacsony #modell #nevetéges
2013. aug. 25. 17:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*---* de nagyon sovány vagy, D: ez nem egészséges! de am próbáld meg, mégsem vagy 160 cm
2013. aug. 26. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Genetikailag vagyok ilyen:D köszönöm:) igen, addig küldözgetem a portfóliómat a modellcégeknek, amíg fel nem fedeznek valahol:DD *muhahaha*
2013. aug. 26. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Tudod ez egy nagyon jó kérdés!Talán azért,mert nekik még annyi lehetőségük sincsen,mint egy ducibb 173+cm-esnek.

Amúgy én se értem,hogy mért nem lehet egy normális munka az álmunk.(pl.:tanár,mozdonyvezető vagy lakatos)

ui.:utolsó válaszoló te tényleg nagyon vékonyka lehetsz.:)

Én a 159 cm-hez vagyok 47 kg.

15/L

2013. aug. 27. 09:52
 14/15 anonim ***** válasza:

De nagy gondjaitok vannak, irigylésre méltó! És mivan akkor ha modellkedni akarnak?Na és lányok, milyen a levegő ott fent? ^^

sok elmebuggyant itt a gyk-n

2014. febr. 8. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Erről eszembe jutott valami.

Egyszer álltam a buszmegállóban, odajött egy pasas és közölte, hogy modellügynökségnél dolgozik és hogy sír a lelke amikor hozzám hasonló lányt lát, mivel az alakom és az arcom alapján simán felvennének, de miért nem tudok 15 centivel magasabb lenni?

Aztán megkérdezte, hogy hány éves vagyok-> várhatóan fogok-e még nőni, majd amikor közöltem, hogy 20, majd hanyatt esett mert valami 17-18-nak nézett maximum.

Mire visszakérdeztem, hogy miből gondolja, hogy ha 10 centivel magasabb lennék, akkor nekem a modellkedés lenne a vágyaim tárgya? :D Szabályosan megsértődött.

Összegezve szerintem nem egy álom munka élő próbababaként pózolni meg kifutókon sétálgatni, miközben lassan te magad is elfelejted hogy emberi lény vagy, annyira tárgyként kezelnek. A másik meg, hogy pár év alatt úgyis leáldoz a csillagod, ha felmegy egyáltalán és akkor újra ott állsz a világban céltalanul.

2014. febr. 8. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!