Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Alacsony lennék modellnek?

Alacsony lennék modellnek?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok 13 éves szerintetek alacsony vagyok modellnek? van értelme beküldeni a képeimet?(csinos vagyok és nem tartom magam csúnyának mások szerint is szép vagyok)
2013. szept. 27. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet még nőni fogsz, de modellnek csak 173+ magassággal lehet menni, valamint tény, hogy te csinosnak és szépnek tartod magad de az már egy más kérdés, hogy így van-e és nem vagy e tucat áru
2013. szept. 27. 23:59
 2/6 A kérdező kommentje:
apukám is később nőtt meg most meg elég magas szóval szerintem még nőni fogok... egy fotós mondta hogy modellkednem kéne mert nagyon hasonlítok palvin barbarára ezért mondtam hogy nem vagyok csúnya.
2013. szept. 28. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Figyelj,lehet,hogy apukád megnőtt,de te nem biztos,hogy megfogsz.Általában a nagyszüleinkre ütünk.De ha mindenki 173+(nők is)a családodban,akkor okés...Nyugodtan küldd be a képedet,próba cseresznye:DD
2013. szept. 28. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ha hasonlítasz palvinra, akkor az már egy - pont, mert modellnek nem "hasonmások" kellenek hanem EGYÉNISÉGEK
2013. szept. 28. 10:42
 5/6 segítenél? válasza:
13 évesen ne ezen gondolkodj már :D:D XD van aki 18-20 éves koráig is nő folyamatosan
2013. szept. 28. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:

én is sokat gondolkodtam a modellkedésben, de nem tom....küldesz képet.?? :)

13/L

2013. nov. 29. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!