Szerintetek 165cm alacsony modellnek?
Figyelt kérdés
Sokan szépnek tartanak és vékony(49kg) vagyok ezzel nincs gond.De nem túl alacsony?2009. okt. 31. 15:31
1/9 anonim válasza:
Kifutóra 175 alatt nem engednek. De attól még lehetsz fotómodell...
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2009. okt. 31. 15:46
3/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy CSAK fotómodell. Esetleg hobbi szinten. Ahhoz, hogy fotómodell lehessen valaki előbb kifutón, bemutatókon kell szerepelnie, és ha megfelelőnek tartják felkérik egy sorozatra. Tehát ne válasszátok külön a kettőt. Szerintem itt az kavar be, hogy portfóliót bárkiról készítenek, jó pénzért, de az nem fotómodellkedés.
4/9 anonim válasza:
sztem, elég alacsony és az elsőnek igaza van 175 alatt ,,szóba sem állnak veled:(
5/9 anonim válasza:
Én is 165 cm vagyok, 50 kg, most voltam válogatáson, és azt mondták, hogy kifutóra nem , de fotómodellnek jó vagyok.
Mondjuk én csak hobbi szinten kezdtem el csinálni, és a tapasztaltabbaktól megtudtam, hogy jól lehet vele keresni.
Úgyhogy hajrá!:)
6/9 anonim válasza:
Hobbinak tökéletes, de elismert nem leszel, ahhoz kifutó is kell, nem is kevés szereplés...
7/9 anonim válasza:
Hehe...
Most röhögni fogtok, de Josie Maran is befutott fotómodell,és csupán 165 cm és nagyon szép....google....
27.L
8/9 Harasztovich Erika válasza:
Én is alacsony vagyok 167 cm, sok ügynökségnél próbálkoztam, azt mondták szép vagyok és arányos jó fotómodellnek, mégsem kapok munkákat. Az a leányzó aki írta hogy 165 cm magas és már keresett vele, ő leírná nekem hogy hogyan csinálta? :) Köszönöm. Oh és még annyi hogy nem értem azt hogy ha ennyi ember szerint kell az a 175 az elismertséghez, akkor miért van annyi alacsony de sikeres modell? Az ő eseteik ennyire kivételesek?
9/9 szimi14 válasza:
Én meg 156 vagyok És nekem is aszt irták hogy alacsony vagyok De szerintem 1 proba megér Jah és hány éves is vagy?? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!