A fotómodelleknek is olyan magasnak és vékonynak kell lenniük, mint egy modellnek?
Figyelt kérdés
Érdekel a modellkedés, de nem vagyok valami magas, és nem is vagyok olyan vékony, mint az újságokban a nők... de mégis ki szeretném magam próbálni a kamerák előtt. :) szeretek pózolni, érdekel a sminkelés, és úgy érzem, hogy van is esztétikai érzékem az ilyenekhez. :)
viszont itt jön szóba az, hogy fotómodelleknek is olyan vékonynak, magasnak és tökéletesnek kell lenniük? arcommal nincs gond, de a testem nem épp hasonlít egy modellére...
2013. szept. 2. 19:42
1/5 anonim válasza:
A fotómodelleknek is szép arc kell.
Igazából oda kapcsolatok kellenek,mert photosoppal bármit meg tudnak oldani.
2/5 anonim válasza:
"nem is
vagyok olyan vékony, !!mint az újságokban!! a nők..." --> nem olyan vagy, mint akik az ujsagokban vannak, ergo nem vagy modellnek valo...te magad is leirtad..:/
3/5 anonim válasza:
Igen. Vagy tudsz mondani nem magas és vékony fotómodellt?(Vagy egyáltalán egy fotómodellt? Ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy van ilyen? Mert gyakorlatban nem különül el a fotó és a kifutómodell.) A sminkelési meg az esztétikai tehetséged meg semmit nem ér ezen a pályán, sminkes sminkeli ki, fotós állítja be őket, és szépen csinálják amit mondanak, semmi beleszólásuk ezekbe a dolgokba.
4/5 anonim válasza:
A modell az modell jónak kell lennie újságba, kifutóra, bárhova, ergo minden modellnek magasnak érdekes arcúnak, vékonynak kell lennie.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :) akkor erről lemondok :)
2013. szept. 3. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!