Van olyan szakmát/diplomát nem igénylő munka, ami relatív jól fizet?
Figyelt kérdés
Én egyetemre járok, csak kíváncsiságból kérdezem meg, mert van egy ismerősöm, aki szerint "csak jó kapcsolatok kellenek", nem diploma, de szerintem valahol a kettő közt lehet az igazság.2019. ápr. 17. 12:37
1/21 anonim válasza:
Hogyne, több is: politikus, fehérgalléros maffiózó, luxusprosti, kormányközeli vállalkozó
2/21 anonim válasza:
Hülyeségeket beszél az első. Ott van például a programozó. Ők nem kapnak annyit, mintha lenne végzettsége, de még így is képes megkeresni a minimálbér három-négyszeresét.
3/21 anonim válasza:
A programozó egy szakma. Olvasd el a kérdést.
5/21 anonim válasza:
Az legtöbb vezetői pozíció ilyen, ott nem a szakmai háttér a legfontosabb. Csak az éves bónuszom olyan 2 millió forint, pedig semmi szakmai munkát nem végzek. Ettől még persze sokat dolgozom, csak éppen nem ács vagyok vagy szívsebész, hanem problémamegoldó.
6/21 anonim válasza:
Nincs olyan munka, ami nem egy szakma. :)
7/21 anonim válasza:
Ja és elolvastam a kérdést. Viszont mint papírt szakmát nem igényel. Egyedül is meg lehet tanulni.
8/21 anonim válasza:
@13:48
Akkor te miért nem tanultál meg magadtól programozónak és keresed a csilliókat?
9/21 anonim válasza:
Ki beszélt csilliókról. Nem tudsz olvasni? És ki mondta hogy nem tanultam annak? Hol olvastál ki ilyen dolgokat. Menj vissza gyorsan általánosba.
10/21 anonim válasza:
@13:51
Nem létezik "csilliós" nagyságrend, csak szarkazmus volt, de látom nem jött át. Azt meg nem volt nehéz a hozzászólásokból leszűrni hogy közöd nincs a programozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!