Milyen összegű megtakarítás minősül kiemelkedőnek Magyarországon?
Pár milliója manapság mindenkinek van, mennyi az az összeg ami átlag feletti?
10-20-50-100 millió?
"Pár milliója manapság mindenkinek van"
Na azért én ilyen kijelentést nem tennék. Tudod mennyi ember van aki hónapról hónapra él?
Biztosan ők is tele vannak milliókkal.
Itt egy ábra. Erről rájössz te magad is:
nekunk jelenleg 4 millio korul van megtakaritasunk.de 3 eve vettunk lakast kp ra,es mar 2,5 milliot rakoltottunk a 3 ev alatt.
barati,rokoni korben talan anyoseknak es sogornomeknek van tobb.
havi 550-600 az atlag keresetunk,evente 3x plusz 150-200 paromnak,+havi kb 50 ezer cafeteria szepkartyara.emellett parom maszekol is hebe hoba,ez teljesen valtozo osszeget hoz be.volt mar evi 3 millio es alig 1 millio is.
a 3 gyerekre jaro adokedvezmenyt nem szamolom bele,az kulon megy egy szamlara.
fiatalok,30 es 33 evesek vagyunk.
ugy gondolom az amit irtal,hogy par millioja mindenkinek van eleg nagy tulzas.sokan orulnek ha van 1-200 ezer forintjuk pluszba.ebbol sokan ezt az osszeget nyaron el is nyaraljak es kezdik elolrol osszekuporgatni a kovetkezo nyaralasra.
sok embernek budos a munka,0 meloert akarnak fel millios fizetest.ha eppen van akkor szorjak,nem gondolnak a jovore.
szuleim is ilyenek voltak,50 felett vannak es mara eljutottak odaig,hogy a rengeteg adossaguk miatt az egyszem lakasukat is el kellett adniuk par eve,es azota alberletrol alberletre vandorolnak.pedig mikor kicsi voltam nagyon jol eltunk,apum kulfoldon dolgozott.siman osszeszedhettek volna 1-2 plusz lakas arat.ehelyett elszortak mind...
"Szerintem az atlag feletti az mar inkabb milliárd"
Magyarországon szerintem már 100 millió+ megtakarítással is bőven átlag felett vagy. Sőt lehet 50-nel is...
Kiemelkedőnek szerintem 10 millió felett, átlag felettinek pedig 5 milliótól számít.
A legtöbben hónapról hónapra élnek, és nem feltétlen csak azok akik minimálbérből tengődnek. Jó keresettel is lehet nélkülözni, ha az ember nem tudja vagy nem jól osztja be a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!