Ki hogy építkezik? (karrier szempontjából)
Figyelt kérdés
Sziasztok ki hogy oldotta meg ha nem dolgozik, de állást keres, és ha más városba kéne utazni nyílván arra is pénz kell. Én most albiba is vagyok ráadásul és szocit kapok ami nem sok. tudom, tudom, valami alibi meló kéne ami legalább hozna egy kis pénzt, de félek hogy melette nem fogok tudni nézelődni. Van valakinek valami jó tapasztalata vagy ötlete?2010. júl. 4. 15:44
11/12 anonim válasza:
hát anyám munkanélküli volt ausztriába és az AMS megoldotta a gondját :D
12/12 A kérdező kommentje:
Hála az égnek. Én nem sajnálom senkitől sem ha jól megy neki. Csak néha azért vannak aránytalanságok. :P Lenne egy jó kis százharmincas állásom befognám a szám és dolgoznék. Lehet furának tűnök de megéremelném szerintem. Lehet, hogy más is tanult sokat és nincs melójuk de én tényleg igazságtalannak tartom. :P
2010. júl. 6. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!