Karrier szempontjából, presztízs szempontjából jó egyetem a gödöllői gépész kar?
A szie-gék, régen gate-mgk volt. A 3 közül az egyik hely ahol 5 éves egyetemi gépész képzés volt. Régóta van doktori iskola, és msc is van.
Ezt a diplomát szeretik a cégek?
Azért kérdezem, mert most kezdtem és nekem tetszik a hely.
Vagy az oe bánki jobb? vagy nem? Most bme-t ne irjon senki se, csak erre a 2-re vagyok kiváncsi.
60 éve adnak ki diplomákat, pesten a villányi úton kezdett a kar azután költöztek ki Gödöllőre.
A szie a tavalyi kutató egyetemi pályázaton kiváló egyetem rangot kapott.
A tanterv teljesen kompatibilis a bme gépész karéval és az msc képzést is közösen a miskolcival meg a bme-vel fejlesztették ki.
A tvsz is elég kemény, komoly feltételei vannak a bent maradásnak, és a szakirány választásnak.
Szóval rangos, jó gépész diplomát fogok kapni 3,5 év múlva, ha sikerül elvégeznem?
Tudom, hogy ezt nem akarod hallani, de messze a legnagyobb presztizs (és munkaerőpiaci) értéke a BME GMK diplomának van.
A SZIA nem rossz, de ennyi. (és ez teljesen független az oktatás minőségétől)
Szerintem jó Gödöllő.
A sok nagyképű BME-s meg elmehet oda, ahová én gondolom. Diplomát adnak a többségnek, de agyat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!