Hogyan legyek több ami vagyok? Nem karrier szempontjából! Egyszerűen teljes mértékben úgy érzem, hogy semmibe néznek, szavaim egyenlőek a nullával. De miért?
Mindenki azt mondja,hogy tök karakteres csaj vagyok. Kívülálló szerint én az a típus vagyok,aki mindent elér. Pedig nem így van. Van egy gyönyörű kisbabám, egy normális, de nem igazán törtető párom és vagyok én, a balek!?Sok minden bánt.
Nem tudom,hogy bele merjünk-e vágni egy családiház vásárlásába,mert ahhoz kisebb kölcsön is kell, és félek mi lesz később. Családom, azaz bátyám, szüleim negatívan nyilatkoznak az egészről, teljesen elbizonytalanítanak. Nem tudok elmenni továbbképzésre, mert senkit nem tudok megkérni,hogy vigyázzanak hetente 2 alkalommal a kicsire össz 4 órát, mindenkinek fontosabb dolga van (pl.: temetőbe menni, megírni egy levelet, más rokon sznap) Ha nem telefonálok, Ők nem veszik fel a telefont, hogy mi újság.
Már a párommal azon filózunk, hogy feladunk mindent, és valahol messsze új életet, új barátot keresünk. De basszus, ahhoz sincs merszem (merszünk), hogy ezt megtegyük. Mit lehetne tenni, hogy merjek (ünk), mivel biztassam magam, hogy ne érezzem kevésnek magam bármihez is.
Nem értelek téged, van egy egészséges gyereked és egy társad aki melletted áll.
Kérdés: Nem vagy boldog, vagy nem érzed magad sikeresnek?
A ház vásárlás manapság eléggé rizikós dolog, a munkahelyek bizonytalansága és a havi törlesztő részlet miatt is.
A kérdésed alatti szövegből úgy vettem észre hogy a testvéred és a szüleiddel nem valami jó a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!