A kamionozás nehéz szakma?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz Európát járni? Nem unalmas a pályán egész nap? Mennyi fizikai munkát igényel?2019. márc. 30. 13:09
31/31 walk w1th mee válasza:
Mindenki szidja a Waberers-t de nagyon laza cég,én nagyon szerettem ott dolgozni. Voltak szivatások belföld ingyen stb 1héten belül 2x bevittek magyarba,ott ugye nemjár a napidij.oké elnyeltem a második magyar melora mondtam hogy akkor én megyek haza és 1hétig ne is hivjatok.1hét után ujra kimentem kiküldtek németbe onnan lengyelbe és mit ad isten ujra magyar meló...na akkor elszakadt bennem az ideg,felhivtam a kordinátoromat és akkor megmondtam neki és tényleg meg mondtam,nem a legszebb hangviszonyban hogy ez mi a f a sz ez? mit képzeltek? azthiszitek 1x bevállaltam és ujra rám bszhatjatok a hu melót ingyé?:D mondta hogy hát de de igy de ugy mondom semmi de,ha ezt a fuvart elkell vinnem akkor Móvárig bemegyek és a f szotokra húzhatjátok a kamiont én itt hagytalak.300km-es átálással is de elvették a magyar melót és adtak mást.de ezen kivül 1 szavam se lehetett nagyon laza volt,nem cseszegettek nem hivogattak miért állsz miért nem mész már,végezted a munkád és 2hétben 1x csörgött a telefon max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!