Érdemes most új autó gyárat alapítani?
Figyelt kérdés
Az elektromos autók piaca meglódult, azon gondolkodtam, hogy érdemes lenne beszállni. Hol találok befektetőket?2019. márc. 25. 19:05
2/6 anonim 

válasza:

Minden nap nyiss egy új témát ezen az oldalon ami erről szól és előbb utóbb biztos fogsz találni befektetőt.
Vagy hívd fel Elon Musk-ot és konzultálj vele, lehet tud segíteni. Nekem is megvolt a telefonszáma, de sajnos elhagytam :-/
3/6 veterán vas 

válasza:

Igen, a csillagok állása szerint ez a legjobb időszak egy elektromos autógyár alapításához.
Szóval, a helyedben nem haboznék, azonnal hozzá is kezdenék.
Tényleg.
Még mindig ezt olvasod, ahelyett, hogy mennél gyárat alapítani?
Na fussál már! ;)
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem az 50-es években több esélyed lett volna mint most.
5/6 anonim 

válasza:

Sanyika elektromos ajutógyára befektetőket keres... adj fel valami hasonló apróhirdetést. :D
6/6 veterán vas 

válasza:

Engem is nagyon érdekelne ez a villanyautós/gyáralapítós sztori.
Még komoly anyagi áldozatokra is hajlandó vagyok!
Pl. befektetőként szívesen hozzájárulok vagy 2-3 használt lapos elemmel. ;)
A profit elosztásáról majd később beszélünk .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!