Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itt miért nyilatkoznak sokkal...

Itt miért nyilatkoznak sokkal szigorúbban arról, hogy mennyi tanulással lehet valaki szoftverfejlesztő?

Figyelt kérdés

Ismerőseim szerint nagy a hiány, ezért nyilván kell tdás, akarat meg rengeteg, de azért kevésbé képzett embereket is keresnek már.

Elkeztem körülnézni és hát ugyanezt tapasztaltam.

Az itteni válaszolók szerint meg inkább szakirányú egyetem, de ha nem is, akkor is évekig tartó, napi több óra tanulás...

2019. márc. 24. 07:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
46%

19:

Egyetem > bootcamp = OKJ = otthontanulás = netes ökörködés = wc papír

Az egyetemet van ahol figyelembe veszik. Minden más egy kalap alá megy.

Úgyis lesz teszt bárhova is jelentkezel. Ha azon átmégy, és elég alacsony a bérigényed, akkor majd lehet megpróbálhatod a próbaidőt. Kb. így megy. AZ, hogy hol "tanultad" meg 90%-ban irreleváns.

De ne reméld, hogy majd a cégnél megfognak tanítani... ha nem megy, repülsz. Nem azért fizetnek, hogy még nekik keljen tanítaniuk...

2019. márc. 25. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!